НБА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: НБА 2012/2013

Мнениеот shotgun blues » 07 яну 2013 10:44

Лейкърс без плейофи тази година ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 яну 2013 15:04

shotgun blues написа:Лейкърс без плейофи тази година ?

Днес играха доста добре, но загубиха. Денвър също направиха невероятен мач-стана истински спектакъл. Дуайт Хауърд направи рекордните за него 26 борби. Редуват невероятни изпълнения с някои много наивни отигравания, дори и на хора с много опит като Неш и Рон Артест. Именно многото грешки днес станаха причина за загубата. Не мога да си обясня как в почти всички класации Лейкърс са напред, а инкасират толкова много загуби. :shock: Отборно са пети реализатори в лигата-Кобе е най-добрия вкарвач, а Дуайт Хауърд е 30-ти. По борби са 4-ти отборно, а Дуайт Хауърд е 3-ти, като по този показател и Гасол е 22-ри. Неш се изкачва в класацията по асистенции, като вече е пети-тук Кобе е 33-ти. По чадъри Хауърд е 4-ти, а Гасол е 20-ти, а по откраднати топки Кобе е 16-ти, а Рон Артест е 18-ти. Единствено си го обяснявам със слабата отборна игра, въпреки силните индивидуалности-тя се отразява най-вече на играта в защита. Късата резервна скамейка също би трябвало да си казва думата, както и фактът, че вероятно всички отбори играят на максимума си срещу Лейкърс. Не е добро положението, но все още има време да дръпнат. Има 5 недостижими отбора, може би 6 с Хюстън, но също така има и още 4 отбора, които са с равни загуби с Лейкърс или по-малко. Ще е много трудно и дано Д'Антони намери верният път, защото не е като да няма играчи. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 яну 2013 13:00

Пейсърс с Маями станах хубав мач.Маями извън трите звезди другите някаква пълна трагедия.Рей Алън завърши с 0 точки.Пейсърс им вървя стрелбата,а и много борби взеха.Поул Джордж много здрав мач направи.Като цяло все пак горе долу равностоен мач,но Пейсърс си бяха една идея по-стабилни и си победиха.
Лейкъс загубиха,но без Гасол и Хауард сякаш не е кой знае каква изненада.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 яну 2013 10:01

styopa написа:Пейсърс с Маями станах хубав мач.Маями извън трите звезди другите някаква пълна трагедия.Рей Алън завърши с 0 точки.Пейсърс им вървя стрелбата,а и много борби взеха.Поул Джордж много здрав мач направи.Като цяло все пак горе долу равностоен мач,но Пейсърс си бяха една идея по-стабилни и си победиха.
Лейкъс загубиха,но без Гасол и Хауард сякаш не е кой знае каква изненада.

И без Джордън Хил. Което реално означава много по-малко борби. Днес са били изненадващо равностойни на Шпорите, но загубата отново е факт. Дано по-бързо се оправят контузените, че задачата става "мисия невъзможна"... :roll: Като гледам статистиката изненадващо добър мач за Кларк-дано ме опровергае момчето и се окаже, че е добър играч. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 10 яну 2013 13:21

We love Lakers :mrgreen:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 яну 2013 23:22

parvanoff написа:И без Джордън Хил. Което реално означава много по-малко борби. Днес са били изненадващо равностойни на Шпорите, но загубата отново е факт. Дано по-бързо се оправят контузените, че задачата става "мисия невъзможна"... :roll: Като гледам статистиката изненадващо добър мач за Кларк-дано ме опровергае момчето и се окаже, че е добър играч. ;)

Ами честно казано аз почти нищо не очаквам от Лейкърс.Не променят ли малко състава много трудно ще направят нещо през тази година.Както толкова време се говори за Гасол.Една сделка чрез него може и да промени много неща в отбора.
Иначе за Кларк вярно направи много хубави мачове,но даже и за резервен играч и на мен не ми вдъхва доверие.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 яну 2013 13:55

Вашингтон със завръщането на Уол доста си подобриха играта.Все си мисля,че този отбор може и да влезе в плейофите.
Окафор и Нене са си доста прилични играчи,а и Брадли Бийл става все по-добър.

Потребителски аватар
Blazin
Контакти:

Мнениеот Blazin » 15 яну 2013 18:02

styopa написа:Вашингтон със завръщането на Уол доста си подобриха играта.Все си мисля,че този отбор може и да влезе в плейофите.
Окафор и Нене са си доста прилични играчи,а и Брадли Бийл става все по-добър.

Тази година не ги виждам в плейофите, но с Джон Уол наистина изглеждат като плейофен отбор. Симпатичен отбор са и дано догодина да успеят. :)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 яну 2013 10:09

LeBron James became the youngest player in NBA history to score 20,000 points

James (28 years, 17 days) had surpassed Kobe Bryant, who was 29 years, 122 days old when he reached the 20,000-point plateau

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-4F8HBv-OA4[/youtube]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 яну 2013 16:18

Джеймс ако се запази от контузии ще бие рекордите на Кобе.
Все пак обаче Кобе поне за мен ще си остане далеч по-голям играч от него.

Иначе днес за мен беше деня на изненадите.
Орландо побеждават Пейсърс.
Атланта след погрома онзи ден .. не очаквах да бият днес.
Бостън с шантава загуба от един от най-слабите отбори в лигата.
Кливланд с победа на една идея по-опитния отбор на Портланд.Лилард сякаш се пречупи срещу Ървинг.

Върни се в “Баскетбол”