Интервюто на Пини след снощния мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: Интервюто на Пини след снощния мач

Мнениеот comandosa1 » 10 сеп 2009 12:09

Много сме яки ние българите, сички цъкат в захлас: "Даа, така е. Трябва да се работи. Трябва да се почне от начало. Човека казва истината."
Уж всички са съгласни, уж всички виждат че са сбъркани нещатата (не само за баскетбола), а какаво се прави?
Всеки вика, много се краде, много се лъже, нищо не се работи. Да така е, е и? Зле е ситуацията в баскета, във футбола да не е по-добре, борбата, бокса, щангите? На всякъде се констатират факти - няма бази, треньорите не ги ебе за 5 лв, краде се.
Ей това не разбирам, щом всички го виждаме защо никой нищо не прави? Аз като работя, като не си върша работата ще ме уволнят. Ако я върша лошо ще получа предупреждение и на втроия или 3-тия път пак ще ме уволнят. Ами тия, които отговарят за спорта, за държавата, тях кой ги уволнява? Защо те не си гледат работата? Да не излезе накрая че всъщност виновни сме ние?

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 10 сеп 2009 13:47

comandosa1 написа:Много сме яки ние българите, сички цъкат в захлас: "Даа, така е. Трябва да се работи. Трябва да се почне от начало. Човека казва истината."
Уж всички са съгласни, уж всички виждат че са сбъркани нещатата (не само за баскетбола), а какаво се прави?
Всеки вика, много се краде, много се лъже, нищо не се работи. Да така е, е и? Зле е ситуацията в баскета, във футбола да не е по-добре, борбата, бокса, щангите? На всякъде се констатират факти - няма бази, треньорите не ги ебе за 5 лв, краде се.
Ей това не разбирам, щом всички го виждаме защо никой нищо не прави? Аз като работя, като не си върша работата ще ме уволнят. Ако я върша лошо ще получа предупреждение и на втроия или 3-тия път пак ще ме уволнят. Ами тия, които отговарят за спорта, за държавата, тях кой ги уволнява? Защо те не си гледат работата? Да не излезе накрая че всъщност виновни сме ние?

Да,ама разликата е,че тебе могат да те заместят стотици хора,а в България не изобилстваме от треньори и нищо не се прави,за да си ги набавим. ;)

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 10 сеп 2009 19:50

RUSE написа:Освен това в напреднала фаза на строителство вече е новия ни спортен център с капацитет от 8 000 души и множество тренировъчни помещения. Той ще бъде готов догодина, а в началото на 2011 ще бъде официално открит.

Доколкото знам, залата ще бъде за 6 000 души.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 10 сеп 2009 20:26

Бяха нанесени редица промени в проекта. Разшириха залата още, и сложиха още парко места. Иначе първоначалния проект беше за 6 000, да. Но в момента се строи по един друг, актуализиран.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 12 сеп 2009 01:05

RUSE написа:Бяха нанесени редица промени в проекта. Разшириха залата още, и сложиха още парко места. Иначе първоначалния проект беше за 6 000, да. Но в момента се строи по един друг, актуализиран.

Доколко ти е надеждна информацията и откога е? Аз с няколко души съм говорил, отделно, че съм чел в интерент и по вестници за малко под 6 000. По принцип искали да я направят по-голяма, но предишният строеж на старата зала не позволявал по-голям капацитет. Другият вариант е новата зала да побира повече, но примерно при концерти и т.н. А за баскетбол да събира по-малко. Колкото и да е, по-добре ще бъде от всичко, което имаме досега като зали в България.

Върни се в “Баскетбол”