http://www.justin.tv/lithuania1basketball
лошо върви и този мач
Линк за България - Литва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Линк за България - Литва

[offtopic]

Това трябваше. Аз съм доволен. Това се искаше. Сега вече мога да заспя спокойно тази нощ. Иначе няма как да не ми е тъжно леко, защото заслужавахме да победим. Но не ни стигнаха силите в края. Литва е по-класния отбор, но днес видяхме себераздаване, видяхме хъс, видяхме това, което искахме. Видяхме ОТБОРА България.
Да, не е най-силния, да има много слабости, но когато играе с желание доказва, че може да се опъне на Литва, чиито синоним е думата баскетбол. Страна, в която този спорт е начин на живот, страна в която мач като днешния е трагедия, страна, в която хората имат баскетболни топки на раменете вместо глави.
За България - имаме да извървим още дълъг път, но мачове като този доказват, че има нещо в този отбор. Има желание, което е в основата на всичко в този свят. Когато имаш желание, ще успееш. Аз вярвам, че някой ден България ще е отново в светлините на прожекторите. Това едва ли ще е скоро, но ще се случи.
Да, не е най-силния, да има много слабости, но когато играе с желание доказва, че може да се опъне на Литва, чиито синоним е думата баскетбол. Страна, в която този спорт е начин на живот, страна в която мач като днешния е трагедия, страна, в която хората имат баскетболни топки на раменете вместо глави.
За България - имаме да извървим още дълъг път, но мачове като този доказват, че има нещо в този отбор. Има желание, което е в основата на всичко в този свят. Когато имаш желание, ще успееш. Аз вярвам, че някой ден България ще е отново в светлините на прожекторите. Това едва ли ще е скоро, но ще се случи.
Ами, това е положението. Нормално е да паднем от Литва, поне го направихме по такъв начин, че няма да се срамуваме. Литовците яко се бяха сдухали и правиха много грешки и ако беше някой по-опитен отбор от нас, нямаше да изпусне мача. В интерес на истината имаше няколко тънки съдийски подпирания в тяхна полза, макар че не мога да кажа че са били тенденциозни (имам предвид два незачетени коша при фалове срещу Стойков и Роуланд). Пак имахме нисък процент от тройката, а това ни е по принцип най-силното оръжие - така и не ни тръгна в никой от мачовете.
На тези, които са гледали футболния мач, мога само да има кажа, че са изпуснали много.
На тези, които са гледали футболния мач, мога само да има кажа, че са изпуснали много.