Линк за България - Литва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Линк за България - Литва

Мнениеот baligo » 09 сеп 2009 23:55

http://www.justin.tv/lithuania1basketball

лошо върви и този мач
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 09 сеп 2009 23:56

9 точки водят 1мин преди края :(
Изображение Изображение Изображение

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 09 сеп 2009 23:58

Това трябваше. Аз съм доволен. Това се искаше. Сега вече мога да заспя спокойно тази нощ. Иначе няма как да не ми е тъжно леко, защото заслужавахме да победим. Но не ни стигнаха силите в края. Литва е по-класния отбор, но днес видяхме себераздаване, видяхме хъс, видяхме това, което искахме. Видяхме ОТБОРА България.
Да, не е най-силния, да има много слабости, но когато играе с желание доказва, че може да се опъне на Литва, чиито синоним е думата баскетбол. Страна, в която този спорт е начин на живот, страна в която мач като днешния е трагедия, страна, в която хората имат баскетболни топки на раменете вместо глави.
За България - имаме да извървим още дълъг път, но мачове като този доказват, че има нещо в този отбор. Има желание, което е в основата на всичко в този свят. Когато имаш желание, ще успееш. Аз вярвам, че някой ден България ще е отново в светлините на прожекторите. Това едва ли ще е скоро, но ще се случи.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 10 сеп 2009 00:18

Ами, това е положението. Нормално е да паднем от Литва, поне го направихме по такъв начин, че няма да се срамуваме. Литовците яко се бяха сдухали и правиха много грешки и ако беше някой по-опитен отбор от нас, нямаше да изпусне мача. В интерес на истината имаше няколко тънки съдийски подпирания в тяхна полза, макар че не мога да кажа че са били тенденциозни (имам предвид два незачетени коша при фалове срещу Стойков и Роуланд). Пак имахме нисък процент от тройката, а това ни е по принцип най-силното оръжие - така и не ни тръгна в никой от мачовете.

На тези, които са гледали футболния мач, мога само да има кажа, че са изпуснали много.

Върни се в “Баскетбол”