Хайде наштееееееееее!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RUSE
Контакти:

Re: Хайде наштееееееееее!

Мнениеот RUSE » 07 сеп 2009 21:11

valdi написа:
RUSE написа:
valdi написа:Хора какво очаквахте..гръмка победа на наште..Нас ни няма на картата(визирам баскетбола) :|

Точно това участие ни връща на баскетболната карта, където все пак в последните 10 години имаме повече класирания на международни форуми, отколкото във футбола, както се счита, че сме зле. ;)

Не напротив няма ни..това че играем на евро нищо ама нищо не означава..та една британия участва на шампионата и какво да не би да ги прави добри..След като албиона е направил отбор за евро участие а там баскетбола е чуждо понятие..Ние нямаме победа от 20 години нали.. :!:

Какво разбираш под добри всъщност? Да сме Еврошампиони, 5,6,7 на Евробаскет? Това става с много работа, не е за 2 години. България е в Дивизия "А", България е на Евробаскет, което значи, че сме на средното за Европа ниво. Отбора не е лош, не е и супер сила. Все пак е добре малко високите амбиции да имат покритие. Засега е по-важно, че сме там, в Полша, че се опитваме да борим. Другото са болни амбиции на този етап.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 07 сеп 2009 21:12

В крайна сметка нямаме право да сме недоволни. Нашите направиха каквото можаха, не си получи в пълна степен, но да не бъдем критични. Може пък срещу Турция да е нашият мач...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 07 сеп 2009 21:14

Най-лошото е че първия мач го играхме с Полша. Но въпреки това не мога да си обясня отчайващото начало на мача. Първото полувреме хич ни нямаше. Това американчето в защита не си даваше много зор. Третата и четвъртата част почнаха да играят по-добре, но вече бяхме доста изостанали. Тошко Стойков от известно време не е във форма; вече е и на години. Проблема е че няма кой да го замести. Според мен много славо игра Филип Виденов за сметка на Диян Иванов, който пак направи приличен мач и доказа защо го избраха за най-добрия български баскетболист. От друга страна и на поляците много им вървеше стрелбата, но у дома и стените помагат. Съдиите добре се справиха, въпреки редовните коментара на Методи Манченки(ако го бъркам с Камен Алексиев, то е защото за мен с еднакво некомпетентни) за домакински подпирания. И да завърша само един въпрос: Не мислите ли, че един Асен Великов примерно, ще се раздаде много повече само защото носи националната фланелка и за него значи нещо, въпреки че не е от класата на Ърл Роланд?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2009 21:16

Ами какво като е Пини Гершон, ами то значи на Англия да не им правим анализ ,щото там начело е Капело. И на Русия също- там е Хидинк. Кажете си мнението, не е казано че трябва да е критично.
Аз например мисля, че Пини каза по едно време на Роуллинг да хваща топката и да стреля само той пък квот стане, щот наште незнаеха какво става. И момчето се справи и благодарение най-вече на него и малка помощ от Деян и Филип се върнахме донякъде в мача(9 точки). Но това е крайно недостатъчно за мен. Другите повечето се бяха покрили. Айде младоците ги оправдаваме. Но Стойков примерно не се представи добре наистина. Съо така много малшанс на тройките което по принцип ни е едно от силните оръжия. Жалко че не видях един Митко Ангелов. защо не го пусна да помирише терен ми е странно. И също мисля , че Васко не игра много добре, макар че имаше поне 10 борби, Торо е по подвижен и беше може би подходяшщ за този мач срещу бързите им центрове. Е последните няколко изречения са малко мои теории, но тва е мнение все пак, а мнения трябва да има, за да има и изводи.
И пак казвам ТУРЦИЯ КЕ ПАДНЕ :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 07 сеп 2009 21:23

Митко Ангелов не игра добре в контролите...поне не достатъчно добре, за да е титуляр. Роулънд пък не съм съгласен, че не се раздаде, просто в защита не беше достатъчно в час, но той е плеймейкър, който може да покаже различни лица. Доста качества има това момче. Е, не е точно като Джабер, но става. В действителност днес Стойков не беше на ниво, но се случва. Не на обичайното си ниво беше и Филип Виденов, който когато има ден е способен на всякакви чудеса. Торо пък днес ме изкефи на макс, защото въпреки доста скромните си физически данни, успява да намери изход от ситуациите.
Иначе мача го изгубихме заради хауса в защитата (особено през първото полувреме и по-точно играта на външните хора в защита, които наистина не се представиха така, както могат).
В нападение някак си успяхме да постигнем приличен резултат, но защитата печели мачовете, а днес просто изоставахме в този компонент.
Иначе за мачовете с Литва и Турция. Едва ли има друг народ по света, който се отказва преди всичко да е почнало. Така че кураж, пък квото стане все пак ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2009 21:28

Аз не разбирам много от баскет. Виж ако ме барнеш на футбол, политика нещо, там съм в стихията си :) :)
Надявам се турците да нямат много високи центрове, но така или иначе ТУРЦИЯ КЕ ПАДНЕ :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 07 сеп 2009 21:41

Тя височината, въпреки че е наистина доста важен компонент, сама по себе си не значи нищо. Има начин да се ограничи разликата в ръстта като отражение върху резултата. Иначе турците са силни и имат доста високи играчи, които играят в елитни клубове в Европа и САЩ. Труден съперник, но ще е жалко ако позволим да загубим преди мача да почне от имената и статистките на играчите им.
Просто борба и това е ключа към добри игри и резултати. Не бива да униваме и да правим заключения от сорта "дайте да закрием баскета в България, щото не сме шампиони". Просто нека работят хората, да се трудят и борят. Това е. Аз съм оптимист за бъдещето на този красив спорт в България .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2009 21:45

Точно така- ТУРЦИЯ КЕ ПАДНЕ!

EuroB2
Контакти:

Мнениеот EuroB2 » 08 сеп 2009 07:40

Гледайте ЕвроБаскет 2009 пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта:
www.Bet365.Com

Залагайте и спечелете хиляди левове от събиране на бонуси!

ЕвроБаскет 2009 започва в Понеделник, 7 Септември и Вие ще може да
гледате всеки мач пряко и безплатно в www.Bet365.Com

България попадна в трудна група заедно с Литва, Турция и Полша в
търсене на първата си победа на ЕвроБаскет от 20 години, но все пак
успя да избегне големите фаворити от Испания.

За да се насладите на събитията, просто се логнете в сметката си,
натиснете препратката На Живо и изберете мача, който желаете да
гледате. Или натиснете иконата Пряко Предаване за начало на конзолата
с Пряко Предаване и изберете желания мач от посочените събития.

По време на турнира ще може да залагате на над 30 пазара На Живо за
всеки мач, като пазарите включват:

Точков Хендикап
Победител в Четвърт
Хендикап в Четвърт
Брой Точки в Мача
Победител в Мача

Чрез услугата Пряко Предаване и залози На Живо Вие ще може да печелите
по всяко време от играта в www.Bet365.Com.

Приятно гледане!

Върни се в “Баскетбол”