Черно Море - Черноморец // 20.10.12 - 17.00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Черно Море - Черноморец // 20.10.12 - 17.00 ч.

Мнениеот Кролик » 17 окт 2012 10:02

Започва новото баскетболно първенство. Поради ремонт на залата в Бургас, БК "Черно Море" започва сезона като домакин на Черноморец в Зала "Христо Борисов" на 20.10.2012 в 17.00 ч.
Само преди 2-3 месеца отбора ни беше пред закриване. Сега, с нов благодетел и познат треньор започваме сезона с оптимизъм. Младите момчета от школата, в комбинация с Александър Боич и Георгиос Галиотис трябва да изнесат сезона за Моряците.

През всички години като привърженик на баскетболният ни отбор съм страдал от липса на елементарна информация къде и кога ще играе БК " Черно Море". Да се надяаме, че този сезон това няма да е толкова трудно.

Първи мач:
Черно Море - Черноморец
Зала: "Христо Борисов" - Варна
Дата: 20.10.12
Час: 17.00 ч.

Нека започнем с подкрепа към момчетата и треньора ! Успех Моряци :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Черно Море - Черноморец // 20.10.12 - 17.00 ч.

Мнениеот bojo0o0o94 » 17 окт 2012 10:47

Колко в входа?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 окт 2012 11:55

То тука няма ко да говорим .
Нащи акули бяха дет са вика пред закриване доскоро и къв отбор имаме не се знае .А и ся докат тече ремонта на залата ще гостуваме къде ли не , тъй че много труден сезон ще бъде . Поне намерихме пари за сезона .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 окт 2012 13:14

Много се радвам за нашите!Голямо ходене по мъките беше.Тази година си мисля,че ще объркаме доста сметки,както и миналата и по-миналата беше.Самоков от сега са напълнили гащите.Правец ще са първи,но Тити бая ще потрепери...
Очаквам трудно начало на сезона за нашите,докато се сработят.Боич е класа,която нямахме последните години.Гъркът също е добър.Радвам се много за Спас и за всички треньори в клуба.
Успех Моряци!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 окт 2012 13:31

bojo0o0o94 написа:Колко в входа?

Това е от трудните въпроси. Винаги съм страдал от липса на инфо за мачовете. Не един път ми се е случвало да снова между "Христо Борисов" и "Конгресна" и да търся къде играят момчетата. Случвало ми се е да сменят и часа и мястото ... Инфо за цената на билета е от най-трудните въпроси.
Ще се постарая с времето да давам по-пълна информация.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 окт 2012 13:42

До скоро нямаше вход,но сега са въвели някакъв.Между 3 и 6лв ще е в зависимост от залата и противника.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 окт 2012 13:44

Баскетболният Черно море порт Варна в лицето на президента Данаил Папазов, заместник председателя Симеон Варчев, изпълнителния директор Борислав Ташев, треньора Спас Натов и капитана Милчо Борисов даде официална пресконференция днес за медиите по повод предстоящия старт на първенството в Националната лига. Варненци стартират с домакинство на Черноморец в събота от 17 часа.

„На 17 август не знаехме дали ще имаме баскетбол. Много тежки дни изживяхме, но съдбата беше благосклонна. Благодарение на г-н Папазов имаме клуб, отбор с добро съдържание. Трудно се изгражда отбор. Положихме много усилия през тези 2 месеца. Надявам се да радваме феновете на баскетбола във Варна. Иска ми се да сме в четворката. Ако всичко върви наред през пролетта ще играем значително по-добре”, коментира Симеон Варчев.

Треньорът Спас Натов пък заяви: „За краткия период успяхме да се опознаем с момчетата. Хубаво е, че имаме школа, на която да разчитаме и не започваме от нулата. Направихме добра селекция за това кратко време. Всичко предвидено като подготовка, също го направихме. В мача срещу Левски в Габрово като характер и начин на игра се доближаваме до това, което искаме от момчетата. Надявам се на добър тонус и резултати през годината. Винаги сме максималисти и ще търсим максимума. Това е моето виждане за нещата. Благодаря на г-н Папазов и ръководството, че на мен гласуваха доверие.”

[offtopic]Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=304335[/offtopic]

Смятам че реално можем да си поставим за цел да влезем в 4-ката. За нещо повече ще можем да говорим след първите 8-10 мача.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 окт 2012 10:21

Черноморец без капитана си за НБЛ
Черноморец почти сигурно ще започне новия сезон без досегашния си капитан Димитър Рошманов. Гардът е пред договор с отбора от първа регионална лига на Германия - Ню Енерджи Елефънт. Така бургазлии ще трябва да търсят спешно нов играч на тази позиция.
- Доста е сложно, защото сезонът започва скоро. При положение, че капитанът на отбора решава да напусне кораба, ще бъде наистина трудна ситуация. Ще трябва да измислим някакъв вариант за неговия пост – коментира за BGbasket треньорът на Черноморец Дечо Коешинов.

[offtopic]Източник: http://www.7sport.net/7sport/sp_basketbol/d6606_3.htm[/offtopic]

Върни се в “Баскетбол”