Зала под наем за баскетбол?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Зала под наем за баскетбол?!
Искам да попитам някой знае ли къде може да се играе баскетбол в София в зала под наем и съответно колко пари и друга полезна информация. Благодаря предварително на всички!
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Зала под наем за баскетбол?!
Аз знам една зала- на Спортна София. Но не тази в Борисовата градина, а зад мола на Стамболийски. Там съм играл волейбол, но има очертания и за баскет и кошове, така че предполагам, че може да се наеме и за баскетбол.
Освен това, спортните зали на почти всички университети могат да бъдат наети. Цената е различна но общо взето е между 15 - 30лв. на час.
Залата на стадион "Раковски" е напълно ангажирана, но мисля, че я предоставяха на около 30лв на час. В зала "Христо Ботев" е доста по-скъпо, а вече е напълно невъзможно да се ангажира тренировъчната в "Армеец".
От поне 5 години насам играя волейбол всяка седмица по тази схема. До сега сме играли в спортните зали на ТУ, СУ, НСА, з, Христо Ботев, з. Раковски и малката зала на "Арена Армеец" ( бяхме изритани от списъка от мисля младежите на Левски по баскетбол, което разбира се си беше напълно в реда на нещата).
Залата на стадион "Раковски" е напълно ангажирана, но мисля, че я предоставяха на около 30лв на час. В зала "Христо Ботев" е доста по-скъпо, а вече е напълно невъзможно да се ангажира тренировъчната в "Армеец".
От поне 5 години насам играя волейбол всяка седмица по тази схема. До сега сме играли в спортните зали на ТУ, СУ, НСА, з, Христо Ботев, з. Раковски и малката зала на "Арена Армеец" ( бяхме изритани от списъка от мисля младежите на Левски по баскетбол, което разбира се си беше напълно в реда на нещата).
Новата зала на Овергаз може да се наема
Има много хубава зала в Челопечене също - за футбол и баскет става
Има много хубава зала в Челопечене също - за футбол и баскет става
Едно време можеше да се наема Бонсист до УНСС, там май са и спортовете на икономическия.
На ТУ също дават под наем като има футбол,волейбол,баскет и тенис в залата сега вече какви пари не знам.
На ТУ също дават под наем като има футбол,волейбол,баскет и тенис в залата сега вече какви пари не знам.
- khan uvigi
- Контакти:
На новия "Академик" има две зали.
Провери и на стария след ремонта.
Провери и на стария след ремонта.