Честита титла на "Лукойл"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Честита титла на "Лукойл"!
Без да съм с претенции да съм много навътре в баскета мисля, че Левски има много лоша стрелба от непосредствена близост на коша- и нямам предвид само Васко Евтимов, който хвърля топката по "уникален" начин. Това, а и някои проспани от играчите топки в защита + невероятната успеваемост на Лукойл от тройката като цяло ни струваха титлата за поредна година, поне според мен.
- controller
- Контакти:
Re: Честита титла на "Лукойл"!
Марин Докузовски вече не е треньор на Лукойл Академик
http://bball.bg/index.php?category=%D0% ... cle_id=980
Четири дни, след като отпразнува десетата си поредна титла на България, Лукойл Академик излезе в заслужена ваканция. Тя обаче няма да продължи дълго, защото студентите нямат нито отбор, нито треньор за новия сезон. Договорът на Марин Докузовски с клуба изтече с края на първенството и де факто, на хартия към момента той вече не се води наставник на Академик.
Македонецът се завърна в Лукойл през декември миналата година, когато зае мястото на сърбина Йовица Арсич, освободен от ръководството след проваления опит на българския първенец да пробие в групите на ЕвроКъп. С идването си Докузовски покри и двете цели, които винаги стоят пред студентите - купата и титлата на страната.
Няма категоричен отговор на въпроса дали Докузовски ще продължи да води Лукойл и наесен, нито дали той е изборът на ръководството за специалист, с който звездите на петролния магнат Валентин Златев ще атакуват място във втория по сила клубен турнир на континента - ЕвроКъп. Не се знае и дали самият македонец има желание да остане в Правец, или предпочита да се прибере в родината си. Докузовски минава за любимец на Златев и именно доброто чувство на собственика на Лукойл му гарантира завръщането в отбора преди половин година.
http://bball.bg/index.php?category=%D0% ... cle_id=980