Фен тема за Баскетболен клуб Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: Фен тема за Баскетболен клуб Левски
Малиии направо не е истина как ви отрязаха главата ... бастър отвсякъде . И Тити накрая прегръща съдията един треньор би изригнал ... не съм фен на Левски , ама си беше гавра с отбора.

controller написа:Малиии направо не е истина как ви отрязаха главата ... бастър отвсякъде . И Тити накрая прегръща съдията един треньор би изригнал ... не съм фен на Левски , ама си беше гавра с отбора.
+1
И аз не съм им фен ама все още недоумявам къде изчезнаха 2те им точки при презултат 57:70 че изведнъж го поправиха на 57:68

- blue avalanche
- Контакти:
100 часа не можахме да мръднем от 75т.!!!!!!То не бяха грешки,то не бяха тъпи стрелби...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:100 часа не можахме да мръднем от 75т.!!!!!!То не бяха грешки,то не бяха тъпи стрелби...
Как да мръднем като чернодрешковците свиреха фаловете в нападение на евреите като наши фалове в защита, а техните фалове в защита се правеха, че не ги виждат

Евала на Кедъра, беше СКАНДАЛЕН вчера

"АНАТЕМА, естествено, че няма да вкараш!"
- blue avalanche
- Контакти:
Lucky club написа:blue avalanche написа:100 часа не можахме да мръднем от 75т.!!!!!!То не бяха грешки,то не бяха тъпи стрелби...
Как да мръднем като чернодрешковците свиреха фаловете в нападение на евреите като наши фалове в защита, а техните фалове в защита се правеха, че не ги виждат![]()
Евала на Кедъра, беше СКАНДАЛЕН вчера![]()
"АНАТЕМА, естествено, че няма да вкараш!"
Не само съдиите са виновни!Ние сами си провалихме един куп атаки!А се искаше само един кош и нямаше изобщо да има продължение!
Съдията ни попречи да спечелим НБЛ! 

Левски завинаги в моето сърце

- blue avalanche
- Контакти:
Тит(анът) на баскетболната мисъл се постара да загуби и втория мач с Ямбол,но благодарение на добрата игра на баскетболистите-не успя!
- controller
- Контакти:
blue avalanche написа:Тит(анът) на баскетболната мисъл се постара да загуби и втория мач с Ямбол,но благодарение на добрата игра на баскетболистите-не успя!
То с тоя бюджет и с тези състезатели (включително и вземането на Костов в 12 без 5), плюс съдийското рамо , ако не бяхте ни били и кокошките щяха да ви се смеят ... Иначе Тити не е кой знае какво като треньор , но поне е мъжкар и спортсмен. Ето интервюто с Тити и пом.треньора му след мача - http://dox.bg/files/dw?a=d93c7d40bb

-
- Контакти:
controller написа:blue avalanche написа:Тит(анът) на баскетболната мисъл се постара да загуби и втория мач с Ямбол,но благодарение на добрата игра на баскетболистите-не успя!
То с тоя бюджет и с тези състезатели (включително и вземането на Костов в 12 без 5), плюс съдийското рамо , ако не бяхте ни били и кокошките щяха да ви се смеят ... Иначе Тити не е кой знае какво като треньор , но поне е мъжкар и спортсмен. Ето интервюто с Тити и пом.треньора му след мача - http://dox.bg/files/dw?a=d93c7d40bb
За какво съдийско рамо говориш? Бихме ви съвсем честно с игра. Иначе евала, че се борихте докрай и в четирите мача. Това беше най- интересната полуфинална серия която съм гледал от много време