Дали Денис Родман ще се появи днес на мача на звездите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали Денис Родман ще се появи днес на мача на звездите
Понякога се чудя на Ирина Цекова и женската част от Гонг-а като почнат да говорят с патос по цяла седмица за някакви такива като Родман, а всъщност каква е истината - човекът е дошъл да си изкара хонорара и да отиде на дискотека; нито ще играе в мача, нито уважи Стефка Костадинова, нито пък децата...
Взе , че се появи
Сигурно са му обещали допълнително пари , за да се пребори с махмурлука.

Дано екипа на Гонг ( аз съм голям ваш почитател ) , отдаде "заслуженото" на тая пияница, а именно да го оплюе. Поредната чуждоезична свиня, която дойде да лапне парите, изпие пиенето и да ни н..бе жените, това е точната дума. Всички се правят, че нищо не е станало, но всъщност тоя се подигра с България. Както го направи и Линдзи Вон и много други, но покорно медиите мълчат. Идва лятото и евротурнирите, а с тях и незнайните отборчета, които ще бъдат посрещани от една камара журналисти. Поздрави на екипа на Гонг, а аз знам че Вие сте различни.
bademino написа:Дано екипа на Гонг ( аз съм голям ваш почитател ) , отдаде "заслуженото" на тая пияница, а именно да го оплюе. Поредната чуждоезична свиня, която дойде да лапне парите, изпие пиенето и да ни н..бе жените, това е точната дума. Всички се правят, че нищо не е станало, но всъщност тоя се подигра с България. Както го направи и Линдзи Вон и много други, но покорно медиите мълчат. Идва лятото и евротурнирите, а с тях и незнайните отборчета, които ще бъдат посрещани от една камара журналисти. Поздрави на екипа на Гонг, а аз знам че Вие сте различни.

Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Искаш да ми кажеш, че така трябва да се държи един спортист? А приликата с Родман, е че поредната звезда получава внимание, а отсреща нищо.
С какво заслужи апартамент в Банско, много автографи ли даде?
bademino написа:Искаш да ми кажеш, че така трябва да се държи един спортист? А приликата с Родман, е че поредната звезда получава внимание, а отсреща нищо.
Ами аз това ти казвам ти да не мислиш, че даването на автографи и снимките е много приятно за спортистите, едвали след изтощително състезание някой иска да стои от 2 до 3 часа и да раздава автографи и да се снима, естествено че ние феновете искаме това, защото такива звезди не идват всеки ден в България, но пък все пак трябва да ги разберем, ако не искат да се снимат и да дават автографи. А Родман четох, че е дал на всички автографи и се снимал с всички, но пък той се подигра с цяла България и какво от това, че се снима.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Ок да не спорим, ако съм ти обидил любимката, извинявай
- Chelsea Forever
- Контакти:
fero написа:bademino написа:Искаш да ми кажеш, че така трябва да се държи един спортист? А приликата с Родман, е че поредната звезда получава внимание, а отсреща нищо.
Ами аз това ти казвам ти да не мислиш, че даването на автографи и снимките е много приятно за спортистите, едвали след изтощително състезание някой иска да стои от 2 до 3 часа и да раздава автографи и да се снима, естествено че ние феновете искаме това, защото такива звезди не идват всеки ден в България, но пък все пак трябва да ги разберем, ако не искат да се снимат и да дават автографи. А Родман четох, че е дал на всички автографи и се снимал с всички, но пък той се подигра с цяла България и какво от това, че се снима.
изтощително състезание
А кажи къде видя Родман да играе
Chelsea Forever написа:А кажи къде видя Родман да играе
Аз говорех за другите примерно Линдзи Вон не за Родман.