2 дербита тази вечер: Чикаго - Оклахома и Maями - Бостън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

2 дербита тази вечер: Чикаго - Оклахома и Maями - Бостън

Мнениеот boston celtics » 01 апр 2012 17:33

Два супер интригуващи мача ще се изиграят тази вечер :
от 21:00 българско време започва Чикаго - Оклахома. Първите два отбора по показатели в NBA.Чикаго са водачи на Изток и вече се класираха за плейофите,а Оклахома са водачи на Запад.Чикаго ще бъдат отново без Роус,но видяхме,че това не им пречи да бият наред в последните мачове.От своя страна пък комбинацията на Оклахома от Дюрант,Уестбруук,Ибака и новопривлеченият Дерек Фишър са стряскаща комбинация за всеки един отбор в лигата и един от фаворитите за титлата.Определено ще бъде много интересен двубой :mrgreen:

От 22:30 часа пък започват Maями - Бостън. Маями са втори,а Бостън четвърти на Запад.Бостън са в серия от 4 поредни победи,но Леброн,Уейд и компания са доста сериозен съперник...Въпреки това се надявам,че домакинското предимство ще окаже влияние. :)

Малко преди мачовете ще пусна и линкове ;) Приятно гледане на всички баскет фенове.
ПП Никой не ми каза как да вмъкна някакви снимки,така че и без картинки ще минете :mrgreen:
Последна промяна от boston celtics на 01 апр 2012 19:31, променено общо 3 пъти.
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: 2 СУПЕР ДЕРБИТА В NBA ТАЗИ ВЕЧЕР!

Мнениеот emarkon » 01 апр 2012 17:36

Коби вчера много ме зарадва! :) Цел мач нищо и накрая му дойде паура!Иначе за днес се надявам на победа на Чикаго(макар и силно да ме съмнява) и победа за Бостън!Келтите просто нямат право на грешка,ако искат да преминат първия кръг на плейофите.

nqkoisitam
Контакти:

Re: 2 СУПЕР ДЕРБИТА В NBA ТАЗИ ВЕЧЕР!

Мнениеот nqkoisitam » 01 апр 2012 17:47

Може би Чикаго и ОКС ще е по-интересният двубой
Вижда ми се ОКС над Чикаго и лесен успех за Маями.
Тъндър имат предимство при гардовете, освен това Уестбруук може би е топ 3 гард и освен, ако яко не му върви ще направи 25+ тоя мач.
Между другото целта на Док Ривърс е да избегне Маями и Чикаго поне в първия кръг. Смятам че Орландо ще успеят да си запазят позицията си в момента (3), но нещата между отборите на 4-7 място са в рамките на 1-2 победи, така че ще е интересно

Към автора на темата!
Интересен подпис имаш :!: 8-)

@ Emarkon - Коби снощи беше на път за пореден път да провали мача. Играе прекалено много минути, а Майк Браун е треньор без топки.

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Re: 2 дербита тази вечер: Чикаго - Оклахома и Maями - Бостън

Мнениеот akademix17 » 01 апр 2012 17:52

При всички положения ще са интересни мачове, но не забравяйте, че Уестбрук не е типичната единица, и това в доста случай може да му изяде главата, а отсреща е Рондо, който е истински плеймейкър, за мен заедно с Крис Пол са най-добрите пойнт гардове (изключвам старите кучета Неш и Кид).

Относно Коби, бил напът да провали мача... ама не го провали.. щото има топки, нещо, което ЛеБрон няма да има никога. Ей за тва Коби е най-големия след Майкъл, поне в съвременния баскет
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 01 апр 2012 17:54

akademix17 написа:При всички положения ще са интересни мачове, но не забравяйте, че Уестбрук не е типичната единица, и това в доста случай може да му изяде главата, а отсреща е Рондо, който е истински плеймейкър, за мен заедно с Крис Пол са най-добрите пойнт гардове (изключвам старите кучета Неш и Кид).

Относно Коби, бил напът да провали мача... ама не го провали.. щото има топки, нещо, което ЛеБрон няма да има никога. Ей за тва Коби е най-големия след Майкъл, поне в съвременния баскет
Прав си..Уестбруук се води нещо като комбо гард...Но на мен пък неговата игра ми харесва много..Той и Роус са най-бързите гардове в лигата според мен ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 01 апр 2012 18:00

akademix17 написа:При всички положения ще са интересни мачове, но не забравяйте, че Уестбрук не е типичната единица, и това в доста случай може да му изяде главата, а отсреща е Рондо, който е истински плеймейкър, за мен заедно с Крис Пол са най-добрите пойнт гардове (изключвам старите кучета Неш и Кид).

Фен съм на Коби от доста години, но говоря за конкретния случай от вчера(!). Вече на няколко пъти през сезона се случва да "отстреля" Лейкърс от мача, онзи ден срещу Оклахома беше нещо от сорта на 7-25, както и да го погледнеш е трагично това. Днес в едно интервю каза, че не е натягал много стрелбите, но честно казано, когато нямаш ден, просто можеш да се обърнеш към други страни на играта си (MWP: Kobe passed me the ball, Kobe never passes the ball :lol: ). Иначе ми е ясно, че такива стрелци като него не е един път са казвали, че винаги смятат, че следващата влиза.

Той Уестбруук изобщо не е единица(ако трябва да сме честни), има уникални атлетични способности, просто при вземането на решения е малко "бавен"(миналата година Мейнър имаше доста добри решения в плейофите) и също често се случва да "отстреля" ОКС.Не смятам обаче, че тази вечер ще е така...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 апр 2012 18:06

Очаквам успех на домакините и в двата мача, като по-голяма ще е въпросителната за победата на биковете, отколкото за тази на Маями.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 01 апр 2012 18:13

L_Messi написа:Очаквам успех на домакините и в двата мача, като по-голяма ще е въпросителната за победата на биковете, отколкото за тази на Маями.
В САЩ домакините са вторият отбор-Бостън домакинстват на Маями :idea:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 01 апр 2012 18:14

Чикаго - Оклахома не е за изпускане ! Смята, че Оклахома ще победят, въпреки че стискам палци за Биковете.

В другия мач - мисля, че Рондо ще им разкаже играта :!:

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 01 апр 2012 18:17

Жалко е, че ТВ+ ще го дадат на запис от 00:30 тази нощ. Става въпрос за Оклахома -Чикаго.

Върни се в “Баскетбол”