Колко време е нужно на Тити и Пини да разбият националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Колко време е нужно на Тити и Пини да разбият националния

Мнениеот levskarinvt » 04 авг 2009 21:51

E вярно е, че чужденците в първенството ни са малко повече отколкото трябва ама какво общо има Пини с това.Колкото до това,че имаме много млади таланти аз не съм много съгласен.Истинските такива се броят на пръстите на едната ръка.
Последна промяна от levskarinvt на 04 авг 2009 21:56, променено общо 1 път.

velidar
Контакти:

Мнениеот velidar » 04 авг 2009 21:54

Не сам пристрастен кам Росен или някоѝ друг, дори и да се учат няма нищо лошо, както и от Пини да се учат на баскетбол не на далавери с натурализиране. За съжаление Тити няма как да се научи, защото не му трябва, в Бг и без да можеш пак ставаш..

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 04 авг 2009 21:54

a boy named goo написа:Не съм съгласен, Пини Гершон върши наистина чудесна работа въпреки тежкото положение на баскетбола в България. Факт е, че някой играчи не попадат в сметките на треньорския щаб, но пък определено това не са състезатели, които биха понесли тежки мачове на гърба си. Славеѝков, Златин Георгиев, Гларуса и Асен Великов са наистина в момента едни от най-добрите бакетболисти в България,да не кажа най-добрите, но за съжаление не мисля, че имат психика за големи битки.
Колкото до американците, ами по принцип винаги ни е липсвал гард, факт е, че България винаги е изпитвала сериозна нужда от играч на този пост, единствено Юли Радионов донякаде имаше нужните качества, но пък далеч не ней-подходящия. Иначе съм съгласен с безразборното натурализиране на чужденци, последните години доста американци получиха български паспорти и на следващата година се ометоха, сега нещо подобно се случва и с Ибрахим Джабер, но за съжаление това е положението, като нямаме наши момчета...

Положението с Джабер въобще не е такова! Рамадан братче!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 авг 2009 22:01

В България таланти в истиснкия смисъл на думата няма, може да ви звучи гадно, но за съжаление това е положението. Имаме момчета, които имат качества, които имат потенциал за нещо голямо, но по никакъв начин не могат да развият потенциала си тук в България. Освен липсата на спортни бази, в България треньорите в баскетбола също са под всякаква критика, за съжаление способни треньори почти не са останали, в момента с младите работят хора, които нямат представа от работата си, те са много далеч от съвремения баскетбол,може би имат нивото на учители по физическо, но не истински басекеболни треньори. Тези хора по никакъв начин нито могат да изкарат някой талант, нито пък да развият качествата на някой млад играч.
Не казвам, че няма добри български треньори, има, но за съжаление те вече не работят в България. Ако не бъдат взети спешни мерки, баскетбола у нас не го очаква нищо добро.
Последна промяна от a boy named goo на 04 авг 2009 22:05, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 авг 2009 22:03

levskarinvt написа:
a boy named goo написа:Не съм съгласен, Пини Гершон върши наистина чудесна работа въпреки тежкото положение на баскетбола в България. Факт е, че някой играчи не попадат в сметките на треньорския щаб, но пък определено това не са състезатели, които биха понесли тежки мачове на гърба си. Славеѝков, Златин Георгиев, Гларуса и Асен Великов са наистина в момента едни от най-добрите бакетболисти в България,да не кажа най-добрите, но за съжаление не мисля, че имат психика за големи битки.
Колкото до американците, ами по принцип винаги ни е липсвал гард, факт е, че България винаги е изпитвала сериозна нужда от играч на този пост, единствено Юли Радионов донякаде имаше нужните качества, но пък далеч не ней-подходящия. Иначе съм съгласен с безразборното натурализиране на чужденци, последните години доста американци получиха български паспорти и на следващата година се ометоха, сега нещо подобно се случва и с Ибрахим Джабер, но за съжаление това е положението, като нямаме наши момчета...

Положението с Джабер въобще не е такова! Рамадан братче!

Мисълта ми беше, че едва ли Джабер ще облече отново националния екип, въпреки това обаче той получи паспорт и вече съвсем спокойно може да си пребивава и играе навсякаде в Европа. Трябва да се прекъсне тази порочна практика да се дават български паспорти на куцо и сакато.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

velidar
Контакти:

Мнениеот velidar » 04 авг 2009 22:07

Ами колко пъти някоѝ попита Джабер дали все пак би играл?????????????????????

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 05 авг 2009 01:32

Както някой по-горе написа, в националната гарнитура може да има само един натурализиран играч. В момента имаме двама американци, но за европейското трябва да се избере само единия.
Да попитам автора на темата, помниш ли играта на отбора преди Пини? Защото аз я помня и се надявам скоро да не я виждам.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 авг 2009 04:24

slays написа:Абе кви американци, кви само 2 българи. По правило може само 1 натурализиран играч да играе за даден национален отбор. И много ясно, че ще търси гард, като наистина няма класен играч на този пост. Добре, че се върна Васко Евтимов, иначе и център нямаше да имаме. А това , че Пини води България се равнява все едно Моуриньо или сър Алекс да води националния ни отбор по футбол. И то без пари. Направи си сметка за какъв жест става дума

Това е най - лесното беее ... навиваме племеницата на една приятелка дето е гадже с един мой приятел , да се загаджи , впоследствие да се ожени , за някое от децата на МАуринио или на Фаргюсан.Ако имат момичета не съм сигурен кой какъв генетичен матерял е използвал аз се кандидатирам за общото благо да се бракосъчетая с някое от момичетата на МАуринио или Фаргюсан или Хидинг и след това той по родствена линия ще дойде и ще води националния без пари.Може и това да е пътя ! Династичните бракове едно време са помагали на България да се развива... сега подобни бракове ще дигнат футбола ни на световно ниво !
Пини е велик, евала му , че е тука.Дано остане по - дълго и помогне за българския баслетбол !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Баскетбол”