Лукойл - Асвел 66:62 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Лукойл - Асвел 66:62 FT

Мнениеот boys85 » 23 ное 2011 09:55

Славист, ако визираш мен не гледах баскетбол за първи път. Тренирал съм баскетбол не малко години, а пък бас държа, че колкото мачове съм изгледал по залите толкова не си гледал по телевизията. Най-малко пък НБА ми е еталона за качествен баскетбол, където шоуто е на преден план за сметка на защитата и отборната игра. И двата отбора бяха слаби, Лукойл бяха 7/28 от тройката сам можеш да си представиш колко провалени атаки са това. Французите пък изкараха много слаб процент от 2 точки, изглеждаха ми като току що събран отбор, без смислени атаки и комбинации, не случайно имаха толкова спорни стрелби. Виж и броя на грешките 16 срещу 13. Върхът беше последните секунди след таймаута като изнасяха от центъра, около 9-10 секунди се забавиха с отварянето на позиция за стрелба от тройката.

А колкото до публиката никой не иска скандиране и псуване, но дори едно освиркване на противника и пляскане за своя отбор нямаше. Просто си личи, че това е отбор без фенове, а в залата са съвсем неутрални зрители дошли да гледат като на театър, без много емоции. Същото обстановка би била и ако футболният Академик играе в Европа.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 23 ное 2011 10:11

Следващия вторник е мачът срещу Валенсия. Аз лично отидох само заради Тони Паркър, но взе, че ми хареса и следващия вторник съм пак в залата :)
Имаше доста освирквания и скандирания, особено в последните минути на мача. Пляскания имаше непрекъснато. Всичко тва в сектор Ц, в А хората бяха на театър :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 23 ное 2011 16:37

slavia1913 написа: Аз не видях хора, които бяха отишли там да викат за Асвел, също това на спортовете в зала просто не се случват често големи зрелища откъм публика, да при ЦСКА на волейбола в самоков имаше страхотна атмосвера, но аз съм бил на баскет в Гърция, на които това им е най-силния клубен спорт и атмосферата не беше кой знае колко различна.

Ако такъв мач се играеше в Ямбол или в Плевен, обстановката щеше да бъде по-друга. Между другото, от 17:30 днес по БНТ2 дават Дунав и Левски. Не е вярно, че при спортовете в зала не се получава добра атмосфера.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 23 ное 2011 16:54

Klaatu написа:
Ако такъв мач се играеше в Ямбол или в Плевен, обстановката щеше да бъде по-друга. Между другото, от 17:30 днес по БНТ2 дават Дунав и Левски. Не е вярно, че при спортовете в зала не се получава добра атмосфера.

[offtopic]тоя мач ще се гледа,дано се получи драма,много обичам такива мачове :)[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 23 ное 2011 17:36

Да ме прощават разните журналя и статистици , ама ако в залата имаше 6000 души , то аз съм Кристофор Колумб !
И аз не мога да разбера нещо Луойл от София ли е (както пише на екипите) , или от Правец (където е официалната им домакинска зала и от където по документи се води) - или това е някакъв вид мултриградски тип отбор ? :) :)
Изображение

Върни се в “Баскетбол”