Тони Паркър няма да играе в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Тони Паркър няма да играе в София

Мнениеот ehh » 21 ное 2011 12:56

delpi написа:
ehh написа:Ама разбира се, че грешиш, защото мога да ти гарантирам, че ако не беше тази сериозна реклама със звезда от НБА, в залата не знам дали щеше да има и 1000 човека.

Колега като си толкова отворен какво залагаш, че не следващия домакински мач на Лукйол ще има не повече от 1000 души в залата??? Много повърхностно мислиш, и наистина това с "мълчането на медиите" е точно в стил болния мозък на Сашо Диков и компания. И все пак чакам да си кажеш мнението за следващия домакински мач, какво точно очакваш и разбира се след него да се извиниш за глупостите, които наприказва!!!

Кое точно е глупост, че не разбрах? Глупост е, че очевидно рекламата за мача се въртеше около Тони Паркър? Или е глупост това което казваш, че с или без Тони Паркър в София за мача ще дойдат еднакъв брой зрители?
Моля те, не бъди наивник.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 ное 2011 13:35

ehh написа:
delpi написа:
ehh написа:Ама разбира се, че грешиш, защото мога да ти гарантирам, че ако не беше тази сериозна реклама със звезда от НБА, в залата не знам дали щеше да има и 1000 човека.

Колега като си толкова отворен какво залагаш, че не следващия домакински мач на Лукйол ще има не повече от 1000 души в залата??? Много повърхностно мислиш, и наистина това с "мълчането на медиите" е точно в стил болния мозък на Сашо Диков и компания. И все пак чакам да си кажеш мнението за следващия домакински мач, какво точно очакваш и разбира се след него да се извиниш за глупостите, които наприказва!!!

Кое точно е глупост, че не разбрах? Глупост е, че очевидно рекламата за мача се въртеше около Тони Паркър? Или е глупост това което казваш, че с или без Тони Паркър в София за мача ще дойдат еднакъв брой зрители?
Моля те, не бъди наивник.

1. Колега, глупост е твърдението ти, че медиите са знаели по-рано, че Тони Паркър е контузен, но виждаш ли са си трайкали само и само да се напълни залата. И... повече от нормално е рекламата около мача да се върти около Тони Паркър при положение, че е звезда от световна класа!
2. Къде видя да съм написал, че независимо дали Тони ще дойде или не хората в залата ще са еднакъв брой? То е ясно, че няма да са толкова, колкото щяха да са ако дойде, но ... определено ще са повече от цифрата, която ти спомена, както в този мач така и в следващия домакински!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 21 ное 2011 15:44

ehh, писанията ти са хейтърски, както искаш го върти, все си се вижда, че са ти изяли закуската като малък и още не можеш да го преглътнеш...изиграл си сигурно нула баскетболни мача, а си гледал само един и мога да се обзаложа, че в тоя дето си го гледал Паркър не е играл, та се радваш и сега, че други като теб няма да го видят :)

аз да ти кажа - който обича баскетбола ще си гледа мача със или без Паркър, който между впрочем в момента няма и 10% от това, което играеше докато вдигаше шампионските титли на НБА ;)

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 21 ное 2011 21:07

Какво знаете за ЛукОйл?

Какво?

Какво знаете за ЛукОйл?

Не разбирам въпроса. Нищо не разбирам от въпроса Ви.

Тия въобще знаят ли срещу кой ще играят .... :) :D :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 21 ное 2011 23:36

Да ме прощавате за директните думи, ама сте ебаси простите хора - тия, дето се радват, че нямало да дойде Паркър. Важното е на другия да му е зле, че това ни е единствената радост.

Аз не съм си купил билет още. Смятам утре да го направя и да си гледам мача. Е, жалко за Паркър, но аз отивам да гледам добър европейски баскетбол.
Тоя пък с конспирациите, е крайно пр*ст. 1000 или 2000 души повече заради рекламата са 5 или 10000лв повече. Тоалетната хартия на Валентин Златев струва повече. Сериозно ли мислиш, че някой ще прави световна конспирация и медийно замъгление за тия стотинки?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 ное 2011 03:54

Извинявайте, но ако вие, делпи, азз и деймън хил, си делите мненията на комплексарски и некомплексарски, това не означава, че и при всички е така. Никъде не съм изразявал т.нар. хейтърска радост, затова, че този баскетболист няма да идва в България и че тези, които са си купили билети за този мач само заради него, ще останат с пръст в устата. Не знам, кой говорил с яд и някаква завист, но само се вижте с каква нахъсаност се нахвърлихте към един по-различен въпрос. Сега ми говорете кой бил комплексар и кой не.
Искам да питам и колегата делпи, дали знае какво е твърдение и какво въпрос? Или май започна да си съчинява.
И моля ви, оставете тези празни приказки за тоалетната хартия на Златев, защото също звучат наивно. Вие май сте от тези, които като чуят за богат човек, и си мислят, че той бере парите от дърветата в градината на баба си.

А и още нещо - последните защитници тук сигурно са от онези малобройни и романтични фенове на баскетбола, които са в залата на всеки мач на своя любим отбор или поне са гледали повече баскет на живо, отколкото по телевизора. Защото, ако не са от тези хора, ами мисля си, че съвсем олекват и вече ще звучат леко престаравайки се.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 ное 2011 13:25

ehh написа:Не говорим за хейтърство, ами за цялата политика на рекламиране на мача. Хайде, не се правете на интересни, ами вижте точно около кого се гради рекламата за този мач. Също така е много ясно, че именно Тони щеше да напълни залата.
Затова и ми беше интимния въпрос, дали наистина чак сега медиите разбират, че Паркър няма да идва в София. Дали по леко подмолен начин не са си замълчали, за да може колкото се може повече фенове да си вземат билети. И го разкриват в неделя, и то вечерта, ден преди Асвел да дойдат в България.

Неслучайно аватарът ти е този. Ти си бетер и от него :lol: :shock: Искрено се смея на мнението ти

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 ное 2011 21:30

Морски, разсъждаваш толкова плоско, колкото е плосък терена на Тича.

Върни се в “Баскетбол”