Чудото Македония!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Чудото Македония!

Мнениеот runnersa » 15 сеп 2011 15:21

независим написа:
rugby_man написа:Реалноста е лесна победа за Испания с минимум 15 точки
И аз така виках,че Литва ще ги бият с 20 точки...ама то кво стана :o :)

И аз общо взето така ама Испаня са машини! Ти гледа ли Испания - Литва? Първото полувреме Лафурия се подигра брутално с домакините и водеше с 26 точки :shock: След това естествено доиграха лежерно мача и разликата падна на 12! ;) Победа с над 20 за Испания всичко друго ще е шок! ;)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 15 сеп 2011 15:36

Forza Botev написа:Честито българи! Тази вечер да бием и на волейбол :lol: :twisted:
turbogena написа:Честито българи :!: На полуфинал сме :)

Що пишете глупости бе? Никога няма да се радвам за тия. Продажници дето са се отрекли от род и родина. Македонски к*урви :evil:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2011 16:09

Браво на "макетата" !
Не ми се вярва да направят нещо генерално срещу Испания, но и да ги измъчат ще си е успех, с оглед класата на испанците.

Иначе всеки е свободен да е такъв, за какъвто се смята.
Насила хубост нестава ...
Щом като смятат, че са отделна нация и народ, няма значение каква кръв тече в жилите им !

Гадно, но факт ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 15 сеп 2011 17:05

Разбира се, че става на сила. Македония е плод точно на силови репресии и издевателства върху българите. Дядо ми ми е разказвал как се е писала "македонската азбука". 4 пъти не са я одобрявали защото "все още прилича на българска". затвор и репресии е имало за всички от сърце, които говорят, че не са македонци и така вече израства 5-то 6-то поколение, които наистина си вярват че умрелата им страна съществува. България не е направила нищо защото пък Русия (майка и баща по времето на комунизма) е наредила да не се месим.

П.С. Дядо ми е бил дипмомат в сърбия по това време.

Те са българи рожба на 100 годишна руско сръбска пропаганда и репресии на рода им! И сега ако спрат да измъчват онези които си знаят че са българи маса народ ще ревне че си е нашенец. обаче там ако кажеш че си българин губиш най малко работата си.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 15 сеп 2011 19:50

tarator4o написа:Разбира се, че става на сила. Македония е плод точно на силови репресии и издевателства върху българите. Дядо ми ми е разказвал как се е писала "македонската азбука". 4 пъти не са я одобрявали защото "все още прилича на българска". затвор и репресии е имало за всички от сърце, които говорят, че не са македонци и така вече израства 5-то 6-то поколение, които наистина си вярват че умрелата им страна съществува. България не е направила нищо защото пък Русия (майка и баща по времето на комунизма) е наредила да не се месим.

П.С. Дядо ми е бил дипмомат в сърбия по това време.

Те са българи рожба на 100 годишна руско сръбска пропаганда и репресии на рода им! И сега ако спрат да измъчват онези които си знаят че са българи маса народ ще ревне че си е нашенец. обаче там ако кажеш че си българин губиш най малко работата си.

Много жители на РМ се възприемат като българи и нищо не им се случва :lol: Това са пълни глупости , измисляни от медиите. И съм чувал доста мнения , че с напредването на комуникационните технологии българската пропаганда в Македония започва да става усезаема. Според мен след време за добро или лошо македонските граждани ще се делят на албанци и българи. То това и бившия им министър си го каза в прав текст.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 15 сеп 2011 19:57

благодаря на всички модерни Българи , които са се радвали искренно на великия успех на Македония ;) пожелавам днес и Македонските волеиболисти да стигнат до 1/2 финал като бият русиЕ :P Македонци Юнаци ! бегаи Казииски гази!!

на всички изтрещели от яд и злоба прабългари ще кажа само едно FU*K YOU , I AM MACEDONIAN!
Image

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 сеп 2011 20:05

tarikat написа:
ZinedineZidane написа:И на мен не ми е кеф, но съм говорил с няколко македонци и всички си казват, че се чувстват македонци, а не българи, сърби или гърци. Нямат българско самосъзнание, т.е. не са българи. Всичко останало са наши комплекси от миналото. Живеем в 21 век, светът се глобализира и с изтъркани клишета как били българи и т.н., не вървим. Пак казвам, на мен не ми е приятно от това, но фактите са такива.

Айде да си преговориш уроците по история! :lol:

// Айде, Македония шампиооон АЛЕ АЛЕ АЛЕ :idea:

Къде точно говоря за история? И айде да не се правиш на оригинален или се прави на някой келеш, който ще ти се зарадва.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 15 сеп 2011 21:56

Нормално да бият те са измислили баскетбола или скоро ще го открият
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 сеп 2011 22:21

Сафроне манго Хунзки..отивай в Паkistan бе боклук еничарски :!: :!: :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 сеп 2011 22:26

http://www.youtube.com/watch?v=IYJapb4LiTM
поздеавче Сафроне...fu...you hunza boy
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Баскетбол”