Словения - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ismail isa
Контакти:

Re: Словения - България

Мнениеот ismail isa » 31 авг 2011 20:03

emarkon написа:Автора да си тегли куршума незабавно!!!!!!!

:idea:

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 31 авг 2011 20:06

siniq_fen написа:Братята трябва със закон да им се забрани да стрелят от тройката. Изпуснахме спечелен мач, но утре мисля, че ще разпукаме Белгия и така ще запазим шансове да се класираме.

Виж, ако стрелбите са през човек/ръка/contested, както се казва, съм съгласен, но тук става дума, че те почти постоянно оставаха сами, т.е добра игра на pick and pop и добри решения. Като грешно може да се приеме(даже направо са забранени такива стрелби) решението на единия да мята "hero ball" при 3 точки за словенците, 20 секунди на часовника и 5+ мин оставащо време в 4-тата част.

Мен примерно повече ме дразнят изолациите на Виденов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 авг 2011 20:08

nqkoisitam написа:
siniq_fen написа:Братята трябва със закон да им се забрани да стрелят от тройката. Изпуснахме спечелен мач, но утре мисля, че ще разпукаме Белгия и така ще запазим шансове да се класираме.

Виж, ако стрелбите са през човек/ръка/contested, както се казва, съм съгласен, но тук става дума, че те почти постоянно оставаха сами, т.е добра игра на pick and pop и добри решения. Като грешно може да се приеме(даже направо са забранени такива стрелби) решението на единия да мята "hero ball" при 3 точки за словенците, 20 секунди на часовника и 5+ мин оставащо време в 4-тата част.

:mrgreen: Аз си признавам , че не разбирам кой знае колко от баскет, но идеята ми е същата, че и аз разбирам, ако стрелят през човек, но те (или съм афектиран, или наистина е било така) бяха непокрити при АБСОЛЮТНО всичките си опити от 3-ката.
Само Левски!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 31 авг 2011 20:19

Очаквана загуба от изненадващо слаба Словения. Честно казано очаквах някакъв погром, но загубата си е загуба. Истината е, че можехме да сътворим сензацията на първенството, поне такова чувство имах при 57:51 за нас. Е уви...А тия двамата близнаци за следващите мачове трябва да подпишат декларация, че повече в мач на националния отбор няма да стрелят от разстояние повече от 2 метра. Следващият ни съперник, Белгия, доколкото разбрах са загубили от Грузия, което ме кара да си мисля, че можем да ги бием.

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 31 авг 2011 20:20

siniq_fen написа:
nqkoisitam написа:

:mrgreen: Аз си признавам , че не разбирам кой знае колко от баскет, но идеята ми е същата, че и аз разбирам, ако стрелят през човек, но те (или съм афектиран, или наистина е било така) бяха непокрити при АБСОЛЮТНО всичките си опити от 3-ката.

Да, бяха непокрити => решението е добро, вярно мятаха само тухли,но дори да са 0-10, няма значение, останеш ли непокрит - стреляш.

Най-ме издразни, че нямахме готово отиграване, когато Виденов игра изолация и я извади извън игрището.Изоставаш с 1 точка, трябва ти добра стрелба, трябва ти "set play" и ти оставяш Виденов, който играе супер зле да прави изолация, при положение, че Роуланд има е**хти деня.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 31 авг 2011 22:52

Емиииииии, баскетбола е странна игра.Когато нямаш ден не влиза нищо, а когато имаш си господар и сичку се получава.Жалко!Какво нещо е самочуствието обаче. Последните 3 минути серия от 16-2 и готово ;) Затова те са голям отбор, а ние сме отбора с най-слабата защита на Европейското!Ако имаха 35% от тройката, което е един нормален процент, щяхме да говорим други неща.Отвратителни братя, няма такава крива стрелба,Голди играе страхливо,Тенчо не е създаден за да бъде спортист,Роуланд изнесе страхотен мач и в защита и в нападение.Хванаха ми на 5 поредни контри в първата част и нормално загубихме!Не съм оптимист въпреки достойната загуба.. Бързо забравят този мач и утре мачкат отбор от нашата черга! ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2011 08:57

Изспуснахме наистина идеален шанс да бием много качествен отбор, като словенците !
На моменти ( все решаващи такива ) ... Нашите правеха уникални глупости и буквално подариха мача на съперника !
Разбира се, Словения е далеч по-опитния тим що се отнася до големи форуми, но пък те, едвали някога са играли толкова слабо и посредствено !

Много жалко ...
Дано не се сринат психически момчетата ( както междудругото правят всички български спортисти след нелепи и тежки загуби ) ... И днес ще имаме добър шанс за успех срещу Белгия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Баскетбол”