emarkon написа:Автора да си тегли куршума незабавно!!!!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
emarkon написа:Автора да си тегли куршума незабавно!!!!!!!
siniq_fen написа:Братята трябва със закон да им се забрани да стрелят от тройката. Изпуснахме спечелен мач, но утре мисля, че ще разпукаме Белгия и така ще запазим шансове да се класираме.
nqkoisitam написа:siniq_fen написа:Братята трябва със закон да им се забрани да стрелят от тройката. Изпуснахме спечелен мач, но утре мисля, че ще разпукаме Белгия и така ще запазим шансове да се класираме.
Виж, ако стрелбите са през човек/ръка/contested, както се казва, съм съгласен, но тук става дума, че те почти постоянно оставаха сами, т.е добра игра на pick and pop и добри решения. Като грешно може да се приеме(даже направо са забранени такива стрелби) решението на единия да мята "hero ball" при 3 точки за словенците, 20 секунди на часовника и 5+ мин оставащо време в 4-тата част.
Мен примерно повече ме дразнят изолациите на Виденов.
siniq_fen написа:nqkoisitam написа:siniq_fen написа:Братята трябва със закон да им се забрани да стрелят от тройката. Изпуснахме спечелен мач, но утре мисля, че ще разпукаме Белгия и така ще запазим шансове да се класираме.
Виж, ако стрелбите са през човек/ръка/contested, както се казва, съм съгласен, но тук става дума, че те почти постоянно оставаха сами, т.е добра игра на pick and pop и добри решения. Като грешно може да се приеме(даже направо са забранени такива стрелби) решението на единия да мята "hero ball" при 3 точки за словенците, 20 секунди на часовника и 5+ мин оставащо време в 4-тата част.
Мен примерно повече ме дразнят изолациите на Виденов.
Аз си признавам , че не разбирам кой знае колко от баскет, но идеята ми е същата, че и аз разбирам, ако стрелят през човек, но те (или съм афектиран, или наистина е било така) бяха непокрити при АБСОЛЮТНО всичките си опити от 3-ката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта