Има ли будни още?! част 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PhoenixSuns
Контакти:

Има ли будни още?! част 3

Мнениеот PhoenixSuns » 15 юни 2009 04:18

След като никой друг не я създаде тази тема, а и в другата обичайните хора дори не са пуснали мнение, осъзнах, че вече феновете на Орландо нямат вяра за нищо. Надявам се да ме опровергаете! Аз все още имам надежда! Нищо, че падаме с 10 точки на полувремето - всичко се случва! А пък и Орландо, макар и в момента притиснати от обстоятелствата, могат да намерят себе си и да обърнат всичко в своя полза (поне днес) както са го правили много пъти! :) ;)

Потребителски аватар
PhoenixSuns
Контакти:

Re: Има ли будни още?! част 3

Мнениеот PhoenixSuns » 15 юни 2009 05:16

Заслужена титла на Лейкърс, опитът им помогна адски много в тази серия! Дано Орландо догдина се реваншират!

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 15 юни 2009 06:58

аватара ти е на Финикс,фен си на Орландо.........що за птица си ти? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2009 09:10

PhoenixSuns написа:След като никой друг не я създаде тази тема, а и в другата обичайните хора дори не са пуснали мнение, осъзнах, че вече феновете на Орландо нямат вяра за нищо. Надявам се да ме опровергаете! Аз все още имам надежда! Нищо, че падаме с 10 точки на полувремето - всичко се случва! А пък и Орландо, макар и в момента притиснати от обстоятелствата, могат да намерят себе си и да обърнат всичко в своя полза (поне днес) както са го правили много пъти! :) ;)
Никаква надежда братле :twisted: Дори и не го гледах последния мач-поне се наспах един път като хората ;) Айде дано догодина пак финал за Орландо-и там вече с натрупания опит....ще се надяваме! Честито на всички фенове на Лейкърс и на Кобе,който се оттърва най-после от сянката на Шакил!!Enjoy

Потребителски аватар
PhoenixSuns
Контакти:

Мнениеот PhoenixSuns » 15 юни 2009 11:21

Индианец написа:аватара ти е на Финикс,фен си на Орландо.........що за птица си ти? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Phoenix Suns са ми любимите, но освен това симпатизирам на Орландо, Детройт и Денвър. 8-)

Върни се в “Баскетбол”