Орландо Меджик -Лос Анджелис Лейкърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Re: Орландо Меджик -Лос Анджелис Лейкърс

Мнениеот Maria Mitsova » 04 юни 2009 14:36

chrisbosh написа:Да, но само да кажа, че на книга Jazz, Nuggets, Oklahoma, Timberwolves и Portland се водя в Northwest Division. Особено Оклахома и Минесота са доста далечко от тази географска област. Искам да кажа че северозапада е доста беден на отбори. Виж само какво става по източното крайбрежие и езерата.

Да, знам добре кои отбори са в тази дивизия, затова дадох само Портлънд за пример, все пак е е надлеч от Сиатъл.

И иначе - не ме учудва, че няма там много баскетбол, все пак - Айдахо, Уайоминг, Монтана... :roll: не се обиждай, но са малко селски щати, не мислят точно за баскетбол там.
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 04 юни 2009 16:16

[quote][/quote]ЛА си взимат титлата с 4:2 победи.Поне така каза Обамчо.А и на мен ми изглежда логично-Лейкърс са по-добри играчи.Един Хауърд няма да стигне, а турчето е добро, но непостоянно.

Ами Рашард Люис къде го забравяш, а за Хедо не съм съгласен. Направи страхотни мачове до сега, а пък като цяло на Орландо 3ката доста им спори-най-добър показател имат там

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 04 юни 2009 16:27

Ами Тексас да не са големите граждани ? 3 отбора имат, които всяка година са в плейофите като дори Сан Антонио са 3 пъти шампиони от началото на века.

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 05 юни 2009 16:04

chrisbosh написа:Ами Тексас да не са големите граждани ? 3 отбора имат, които всяка година са в плейофите като дори Сан Антонио са 3 пъти шампиони от началото на века.

Да, прав си, че и там са си селянчета, затова всички бяха толкова изумени от успехите на Сан Антонио. Гледала съм десетки репортажи как баскетболът е единственото нещо там, и за това колко е невероятно, че са успели да го постигнат...
Темата е много дълга и широка...Тексас все пак не е Айдахо, моля те :)
Що се отнася до другия шампионски отбор в Тексас - Хюстън - това е петият по големина град в САЩ, ако не се лъжа...

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 05 юни 2009 23:35

Е, който си го разбира си го разбира. За баскетбола няма граници кой от къде е. Чарлз Баркли е от Лийдс щата Алабама, но това не му пречи да е в топ 50 за всички времена.

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 08 юни 2009 02:46

Аз мислех, че говорим за посещаемост и фенове, а не за баскетболисти, които са произлезли от този край ;)
Иначе Сър Чарлз е велик, не спирам да се смея с него напоследък, затова си струва да гледаш с американски коментар 8-)

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 08 юни 2009 12:46

Хахахаха. Не знам дали си гледала рекламите на T-Mobile с Баркли и Дуейн Уейд. Там е просто едно комедийно шоу, което няма край. Най-хубавото е че всяка седмица излиза по една нова реклама далеч по-смешна от предходната.

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 09 юни 2009 19:17

Знам всички реклами наизуст :)
Няма как да е иначе, защото съм гледала точно 2 мача по БГ телевизия този сезон в НБА...
Велики са рекламките, а и американският коментар е невероятен, не бих го изпуснала за нищо на света.

Върни се в “Баскетбол”