Един от Големите: Денис Родман

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Един от Големите: Денис Родман

Мнениеот tihomir_rs » 13 авг 2011 15:43

След големите М.Джордън,Ск.Пипън дойде ред и на един мой пореден любимец от големите в ерата на НБА да влезе в залата на славата,а именно Денис Родман.Да не се обидят някой,но в момента НБА не ми е така интересна за разлика от баскетбола в Европа.
Уникално емоционална реч-а с това показва и нещо много важно ...И големите и силните мъже плачат.
„Играх не заради парите. Играх не заради славата – каза шампионът с Чикаго. – Мнозина имат грешно впечателние за мен. Просто съм човек с ярка индивидуалност. Животът бе добър към мен. Можех отдавна да съм мъртъв. Можех да съм наркотърговец. Можех да съм бездомен, да аз бях бездомен. Направих много усилия, преодолях много препяствия по своя път, за да съм днес тук”, предава AP думите на Родмън.
Баскетболистът благодари на своите треньори Фил Джаксън и Чък Дейли, на собственика на ЛА Лейкърс Джери Бас и на Джеймс Рич, чието семейство го е приело, след като собствената му майка го е изгонила.
Денис Родман е звезда с всичките му качества,достойнства,шуротии и луди изблици просто е ТОЙ.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QQu-JWzBug
Изображение

slomera
Контакти:

Re: Един от Големите . . .

Мнениеот slomera » 13 авг 2011 16:25

адмирала.велик.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 13 авг 2011 16:56

Адмирала е Дейвид Робинсън , а Денис Родман е Глиста (кофти прякор) :) :) :) :)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 авг 2011 17:14

Тоя ли беше със цветната коса,или аз се бъркам.Оня състав на Чикаго беше велик,това са първите ми спомени от НБА,когато по канал 1 даваха предаванията със водещ Методи Манченко.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 13 авг 2011 17:17

donpacko написа:Тоя ли беше със цветната коса,или аз се бъркам.Оня състав на Чикаго беше велик,това са първите ми спомени от НБА,когато по канал 1 даваха предаванията със водещ Методи Манченко.
Да , той е ;)

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 13 авг 2011 18:18

Тони Шумахер написа:Адмирала е Дейвид Робинсън , а Денис Родман е Глиста (кофти прякор) :) :) :) :)
така било. :shock:

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 13 авг 2011 18:37

Люк Лонгли, Денис Родман, Скоти Пипън, Майкъл Джордан, Рон Харпър, Тони Кукоч, Стив Кер и останалите от отбора, водени от голями Фил Джаксън, бяха неповторими и на практика непобедими 8-)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Един от Големите: Денис Родман

Мнениеот sMotLiO » 13 авг 2011 21:26

Обичам да гледам емоционални речи. Това е най-подходящият момент да покаже пред всички,колко много означава баскетбола за него. Трябва да правиш жертви,ако искаш да си най-добрия.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

ac21dc
Контакти:

Мнениеот ac21dc » 13 авг 2011 23:19

Наистина всеотдайващ се баскетболист.Някъде бях чел че, в Булс има сезон с около средно 30 борби на мач, което е Невероятно много.Велик е!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 авг 2011 10:35

к вот да си говорим под коша нямаше по добър от него ( голем си ГЛИСТ) ама и щуротиите са ти големми брато кефиш меее
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Баскетбол”