Лейкърс -Орландо-прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Лейкърс -Орландо-прогнози и мнения

Мнениеот soilwork » 04 юни 2009 13:41

Утре сутрин в 4 -всички пред екрана :) Спорт 7 ще излъчват директно всички мачове от финала.Надявам се моите любимци Меджик да спечелят най-после след ерата със Шакил и Анфърни Хардуей.Очаквам голяма битка ,но ми се струва че Орландо са по равностойни като единици и по-добър колектив!Надявам се че и плеймейкъра Джамир Нелсън ще се е възстановил от контузията и заедно със Супермен Хауърд,Хедо Тюркоглу,Рашард Люис,Микаел Пиетрус и Кортни Лий ще ги смажат още в първия мач :) Ако тръгнат и тройките на Алстън ,не ми се мисли.....Уважавам Лейкърс-дано станат хубави мачове!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Лейкърс -Орландо-прогнози и мнения

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2009 14:29

Това са ми двата любими отбора в НБА,ама все пак съм повече за Лейкърс.Обаче,който и да бие,все ще съм доволен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 04 юни 2009 14:31

Аз се надявам ЛА да вземат реванш заради миналогодишната загуба от Бостън :). Смятам,че най-накрая се обиграха малко повече,Ариза е на нужното ниво,Шанън Браун може да получава още 4-5 мин за сметка на Фиш :).Колективната игра ще е в основата на победата на ЛА според мен.Байнъм и Гасол/Одъм ще трябва да спират Хауърд под коша,при възможност да натрупа примерно 2 фала за първата четвърт или нещо подобно.Може би ще има и някаква ротация,която включва и Мбенга,но зависи.Хауърд срещу дабъл тийма не е толкова ефективен,но пък и Хедо и Люис пуцат бая тройки и става грозно понякога.Според мен ЛА ще вземат серията в 6 мача.Фишър се надявам да няма проблемите с пойнг гарда на Орландо,защото Джамир Нелсън едва ли ще играе(и дори и да го направи,според мен няма да е на нужното ниво).Много зависи и как ще играят на Кобе,предполагам че Хедо и Люис ще се въртят,а от пейката Пиетрус ще помага с каквото може.Като цяло смятам че резервите тук ще имат доста голямо значение.В предната серия Пиетрус имаше повече точки от цялата пейка на Кавс.Тук не смятам,че може да се получи подобно нещо.

LA all day baby ! :D

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юни 2009 14:39

Верно ще е голема лудница утре :) Мария какво е твоето мнение??

Потребителски аватар
gazmendii
Контакти:

Мнениеот gazmendii » 04 юни 2009 15:31

Лейкърс

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 юни 2009 15:40

Въпреки че и двата отбора са ми безразлични, си мисля, че ЛА Лейкърс ще побдят!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2009 17:14

Естествено,че Лейкърс!
Жълто-сините са номер едно тая година!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 05 юни 2009 16:09

Мачът почна доста равностойно, и си казах - ей, може да съм сбъркала, като си мисля, че Лейкърс ще се развихри...
Накрая се оказа, че не съм.
Не знам, мисля си, че Орландо са твърде млади и неопитни за финалите, докато Коби е невероятна хиена.
Хареса ми изказването на КБ - Хората се чудят дали щях да имам шампионски пръстени без Шак, но не питат той дали щеше да ги има без мен...
Към Коби мога да имам само RESPECT, мисля, че Лейкърс ще стане шампион, макар че всичко е възможно. Не смятах, че Орландо ще отстрани и Кливлънд, а то какво стана...
Макар баскетболът да е една от най-логичните спортни игри, в НБА не е точно така. :idea:
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 05 юни 2009 23:43

Последното нещо, което може да има НБА е логика. Мотото на лигата все пак е "Where Amazing Happens". Хауърд се покри този мач, не знам защо. Очаквам обаче Джамир Нелсън да влезе в ритъм, то се видя, че на моменти избухваше и може да създава проблеми на ЛА. Тая надежди, че Орландо могат да си вземат домакинския мач.

Върни се в “Баскетбол”