Всеки ден във форума се откриват плямпалски теми на въздухарски капацитети.
Слепи ли сте, аджеба, че не виждате, какъв отбор имат ЛукОйл и колко им е дълга скамейката, че отваряте подобни теми. И аз искам БК Левски да стане шампион, но докато не дойде още по-сериозен спонсор, винаги ще сме втори. По простата причина, че винаги ЛукОйл ще ни надцаква на всеки качествен играч с три още по-добри.
Друг шанс за нас е, ако ЛукОйл изостави Академик.
Време е за оставката на Тити Папазов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за оставката на Тити Папазов
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
ehh написа:Всеки ден във форума се откриват плямпалски теми на въздухарски капацитети.
Слепи ли сте, аджеба, че не виждате, какъв отбор имат ЛукОйл и колко им е дълга скамейката, че отваряте подобни теми. И аз искам БК Левски да стане шампион, но докато не дойде още по-сериозен спонсор, винаги ще сме втори. По простата причина, че винаги ЛукОйл ще ни надцаква на всеки качествен играч с три още по-добри.
Друг шанс за нас е, ако ЛукОйл изостави Академик.
За Балканската купа Лукойл ги нямаше.Какво е оправданието там?Да паднеш от Ямбол в София-какво общо има това с Лукойл?Падаш с 15т. от Спартак Пл,дето ги разтурват-Лукойл ли е виновен?Вземаш Лодърдейл,който не игра на финала.Защо го взимаш тогава?Да играе срещу Ч-ц и Ч.море?
Винаги съм се забавлявал, когато фенове на Левски разсъждават на тема баскетбол 
Точно Тити не ви е проблема...нито Асен.
Замислете се вие колко ходите на мачове и с какво подкрепяте отбора, а след това изисквайте титли и т.н.

Замислете се вие колко ходите на мачове и с какво подкрепяте отбора, а след това изисквайте титли и т.н.
- milen.hristov
- Контакти:
varnafen написа:Винаги съм се забавлявал, когато фенове на Левски разсъждават на тема баскетбол
В последно време започват да се събират доста хора в залата.Даже се надявам част от тази публика да се пренесе и във волейбола
varnafen написа:Винаги съм се забавлявал, когато фенове на Левски разсъждават на тема баскетбол
Колега, глупости говориш.
Колко фена ходят на мачовете на ЛукОйл?
@blue avalanche
ПиЕл е контузен и затова не играе.
Загубата от Ямбол и мачът със Спартак Пл дойдоха в момент, когато отдавна беше ясно, кой ще е първи и кой втори след края на редовния сезон. Нормално е да има загуба на мотивация и концентрация в надпревара с един кон и половина.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Константин Папазов преди време усилено говореше за участие в Адриатическата лига, а после започна да приказва друго. Хайде този политик да си тръгне от Левски, че вече 14 години в България го слушаме какви локуми разтяга. То да имаше някакви успехи, а те никакви.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- milen.hristov
- Контакти:
Забелязвам,че неудачника който е треньор на футболният Левски го целувате,а този който печели трофей макар и не спостоянно,го унижавате.Да ви имам логиката
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Забелязвам,че неудачника който е треньор на футболният Левски го целувате,а този който печели трофей макар и не спостоянно,го унижавате.Да ви имам логиката
Така нареченият неудачник има зад гърба си силна кариера като футболист в Левски.С трофеи.А Папазов има какво?Впрочем какво спечели Папазов тази година,че не се сещам?Той ще каже ли като Гонзо:"Ако тази година не станем шампиони ще си тръгна!"?Какво?Не чух!
blue avalanche написа:milen.hristov написа:Забелязвам,че неудачника който е треньор на футболният Левски го целувате,а този който печели трофей макар и не спостоянно,го унижавате.Да ви имам логиката
Така нареченият неудачник има зад гърба си силна кариера като футболист в Левски.С трофеи.А Папазов има какво?Впрочем какво спечели Папазов тази година,че не се сещам?Той ще каже ли като Гонзо:"Ако тази година не станем шампиони ще си тръгна!"?Какво?Не чух!
Не искам да споря с вас, момчета, но Тити днес отново беше безумец. Миналият сезон Константин Папазов продаде титлата на Лукойл. Помните ли преди Нова година кой беше начело в подреждането? Помните ли? Май беше Левски, и то с точка аванс пред големия съперник. Изведнъж видиш ли, големият треньор, професионалист, решил да отпусне съвсем отбора, все едно, че вече е станал шампион. Дава му една голяма почивка. Върнаха се всичките след Нова година с наднормено тегло, паднаха в Самоков, паднаха после в Ямбол и от първи станахме втори. После победата над Лукойл само изравни отборите на върха. Мачът в Правец обаче беше загубен и вместо първи, свършихме втори, както беше запланувал големия треньор. Левски вече по - миналият сезон печелеше твърдо всички купи, но Папазов продаде едната на Лукойл, за да не останат капо. Вън от Левски! Стига толкова срам!
Гонзо и Тити ВЪН от Левски завинаги!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!