milen.hristov написа:daniel875 написа:Константин Папазов е един изключително продажен треньор. Това за мачовете с Черно море е абсолютно вярно, както е вярно и че миналия сезон се продаде на Лукойл. Този човек не е никакъв левскар, а интересчия. Такъв и такъв ще си остане. Преди време искаше да става политик от квотата на ДПС. Какво повече има да се коментира?
Левски няма чак толкова лоши играчи, с изключение на този посредственик Кроу нали, но просто нямат мотивиран треньор. А това е много важно условие. Всичкото напъване беше фалш.
Време е Данаил Петров да изгони Тити.
А ти си изключително незапознат човек.Дали продава мачове или не е недоказуемо,но е доказуемо че НЕ искаше да става депутат а кмет на София и не от ДПС а,от демократичната партия.Друг път проверявай си инфото,иначе рискуваш да станеш смешен.
объркал се е човека с друга наша звезда - Гиби. Както и да е - Тит е продажник. Аз не мога да го докажа, но знам колко пари изгубих в онези мачове с Черно море и знам и как изглеждаше Тити след третия мач в който водехме с 13 точки 8 минути преди края, за да паднем накрая, а Тити излезе усмихнат и обяви, че това било страхотен мач. Е, избих от "изненадващата" загуба в 5-ия мач и то в София, но това не променя мнението ми за продажника ТиТи. Тит е държал и казаиното на Плиска някога, така че далаверките са му в кръвта. Това, че се е самообявил за Левскар, реве като ненормален и вика като луд, не го прави голям тренер. А това,ч е е бил Лукойл не е нищо - окога Лукойл са ни дразнител?
Колкото до Барчовски - нищо особено не е, но има повече успехи от звездата Тити - факт.