Рилски детронира Левски-ще играе на финал в Балканската Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Рилски детронира Левски-ще играе на финал в Балканската Лига

Мнениеот tmanolov » 15 апр 2011 22:29

milen.hristov написа:
daniel875 написа:Константин Папазов е един изключително продажен треньор. Това за мачовете с Черно море е абсолютно вярно, както е вярно и че миналия сезон се продаде на Лукойл. Този човек не е никакъв левскар, а интересчия. Такъв и такъв ще си остане. Преди време искаше да става политик от квотата на ДПС. Какво повече има да се коментира?
Левски няма чак толкова лоши играчи, с изключение на този посредственик Кроу нали, но просто нямат мотивиран треньор. А това е много важно условие. Всичкото напъване беше фалш.
Време е Данаил Петров да изгони Тити.

А ти си изключително незапознат човек.Дали продава мачове или не е недоказуемо,но е доказуемо че НЕ искаше да става депутат а кмет на София и не от ДПС а,от демократичната партия.Друг път проверявай си инфото,иначе рискуваш да станеш смешен.

объркал се е човека с друга наша звезда - Гиби. Както и да е - Тит е продажник. Аз не мога да го докажа, но знам колко пари изгубих в онези мачове с Черно море и знам и как изглеждаше Тити след третия мач в който водехме с 13 точки 8 минути преди края, за да паднем накрая, а Тити излезе усмихнат и обяви, че това било страхотен мач. Е, избих от "изненадващата" загуба в 5-ия мач и то в София, но това не променя мнението ми за продажника ТиТи. Тит е държал и казаиното на Плиска някога, така че далаверките са му в кръвта. Това, че се е самообявил за Левскар, реве като ненормален и вика като луд, не го прави голям тренер. А това,ч е е бил Лукойл не е нищо - окога Лукойл са ни дразнител?

Колкото до Барчовски - нищо особено не е, но има повече успехи от звездата Тити - факт.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 апр 2011 22:33

И Милене, много ли са тези няколко купи, които спечели Папазов? Ако за теб са много, за мен и други привърженици на Левски са нищо. Едно голямо нищо. Кои са Лукойл? Отбор от миналото, легендарен, но сега са фирмен и толкова. Левски е повече от Академик, но Тити не може да го осъзнае. Между другото благодаря за поправката, но самият факт, че този човек имаше намерение да се захваща с политика, показва колко е нагъл. Не ми го оправдавай. Аз като комунист бих искал да питам големия демократ Папазов как така все той и други плюят миналото, а се оказва, че той не е било чак толкова лошо, колкото доста хора го изкарват. Системата в миналото имаше дефекти, това има ли съмнение. Тя всяка система дава грешки, но беше по - добра от дивия капитализъм, който е завладял родината ни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2011 22:38

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Папазов-вън от Левски!Да си вземе и Лодърдейл,Кроу,Коул,Зл.Георгиев...

Е да ,друго е да си вършеше толкова брилянтно работата като Яската и Г.Иванов с тази малка разлика,че Тити отвреме на врем и трофей вземе пък и бие ЛукОИЛ.

Отборът с 4-ма американци,падна от отбора без американци!И то заслужено!На това какво му викаш?Кадърен треньор?Доколкото си спомням,е взел 1 трофей с Левски.Трофеите с Лукойл и аз мога да ги взема!

2 купи на България,1 Балканска лига=3[/quote]
Балканската лига някакъв турнир ли е?Щом и Р.спортист са я печелили(че може и два пъти)?Иначе е ставал 2 пъти шампион с Левски(2000 и 2001) и 3 купи на България(2001,2009,2010).Това не променя мнението ми,че е плямпало без покритие.Орева орталъка за Лодърдейл!Е,и?Кроу бил "голямата работа"...Барчовски,без много да се "праска" му "разказа" играта...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 апр 2011 22:42

През миналия сезон в Левски имаше едно недоразумение Робърт Фрейзър, на който всеки втори пас му беше грешен. Но всеки втори е по - добре от всеки един. Изобщо какви са тези гардове в тима на Левски. Нима няма български играчи? Левски хубаво, че купува чужденци, но българите този сезон изобщо не се чуват. Какво направи Папазов с донякъде изградения отбор миналата година? Не казвам, че бяхме страшни чак толкова, но миналият сезон и късметът беше с нас и стига Папазов да искаше, ставахме шампиони без проблем. Просто Тити не го желаеше.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 апр 2011 22:43

daniel875 написа:Аз като комунист
...
Приключвам разговора

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 апр 2011 22:49

milen.hristov написа:
...
Приключвам разговора

Твой проблем. Аз не се срамувам, че съм с такива убеждения. Не съм социалист, защото БСП почти нищо общо нямат с БКП. Те са просто продължител, но не знаят на кой свят живеят. Да си комунист не би трябвало да е обидно, но доста хора политици у нас направиха така, че да е обидно.
Както искаш.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 апр 2011 22:53

daniel875 написа:
milen.hristov написа:
...
Приключвам разговора

Твой проблем. Аз не се срамувам, че съм с такива убеждения. Не съм социалист, защото БСП почти нищо общо нямат с БКП. Те са просто продължител, но не знаят на кой свят живеят. Да си комунист не би трябвало да е обидно, но доста хора политици у нас направиха така, че да е обидно.
Както искаш.

А аз не съм фашист,това сериозно да не останеш с грешно мнение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 апр 2011 23:01

Тебе не те знам какъв си, но болшинството от политиците ни или са фашисти, или са лъжедемократи. Защото доказано е, че капитализмът руши, отколкото да създава. А на наша почва не само, че няма демокрация, а направо е анархия, див капитализъм. Никакви правила, нищо няма.

Gterry
Контакти:

Мнениеот Gterry » 15 апр 2011 23:47

Момчета,мога да ви кажа, че в Рилски се работи много здраво. През ден съм в Арена Самоков защото синът ми тренира там и виждам как стоят нещата. Откакто се помня съм от Левски, но се радвам че Рилски биха в този мач!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2011 07:15

Gterry написа:Момчета,мога да ви кажа, че в Рилски се работи много здраво. През ден съм в Арена Самоков защото синът ми тренира там и виждам как стоят нещата. Откакто се помня съм от Левски, но се радвам че Рилски биха в този мач!

То е ясно,че там се работи здраво.Въпросът е в Левски какво правят?Аз мога да кажа какво НЕ МОГАТ да правят:да разиграят комбинации,да вкарват тройки,да вкарват фалове,бързи пробиви...

Върни се в “Баскетбол”