Avanti_Ragazzi написа:Много съм разочарован сега се прибирам от финала с Академик,нямам глас направо!!!Браво на момчетата за играта,надиграха прехвалените звезди на Академик и само съдията ни попречи да спечелим и малко малшанс разбира се.Искам само да попитам съдията защо всяко докосване на ЛУКОЙЛ се свиреше веднага все едно са се гръмнали нещо.А Академик са ужасно груб отбор направиха сигурно 30 фала и не им свириха още поне 10.И искам да попитам големият съдия как можа да свири толкова крачки за Левски,в НБА изобщо даже не ги свират а тоя смешник свири поне 5 такива и поне 2 само на ПЛ.И последно не искам да се заяждам с тия момчета от Правец и да ги наричам тук с това дето им викахме в залата,ама това с конфетите беше егати простотията честно.Аз такава глупост и наглост не съм виждал а ходя от повече от 12 години на по стадионите.Само ни разстроиха играта и не се игра 5 минути за да може тия от Академик да си нагодят там събитията щото един тайм аут нямаше да им стигне само.Абе честитя им купата ама съдията много ги буташе и едно голямо евала на Тити.Тити ти си много голям човек и Левскар.Едно голямо браво за тебе!!!
Абе ,вие не разбрахте ли че има световен заговор срещу Левски хахаха!!!!