Съдията поряза Левски на баскет!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Съдията поряза Левски на баскет!!!

Мнениеот nikita33 » 14 мар 2011 21:27

Avanti_Ragazzi написа:Много съм разочарован сега се прибирам от финала с Академик,нямам глас направо!!!Браво на момчетата за играта,надиграха прехвалените звезди на Академик и само съдията ни попречи да спечелим и малко малшанс разбира се.Искам само да попитам съдията защо всяко докосване на ЛУКОЙЛ се свиреше веднага все едно са се гръмнали нещо.А Академик са ужасно груб отбор направиха сигурно 30 фала и не им свириха още поне 10.И искам да попитам големият съдия как можа да свири толкова крачки за Левски,в НБА изобщо даже не ги свират а тоя смешник свири поне 5 такива и поне 2 само на ПЛ.И последно не искам да се заяждам с тия момчета от Правец и да ги наричам тук с това дето им викахме в залата,ама това с конфетите беше егати простотията честно.Аз такава глупост и наглост не съм виждал а ходя от повече от 12 години на по стадионите.Само ни разстроиха играта и не се игра 5 минути за да може тия от Академик да си нагодят там събитията щото един тайм аут нямаше да им стигне само.Абе честитя им купата ама съдията много ги буташе и едно голямо евала на Тити.Тити ти си много голям човек и Левскар.Едно голямо браво за тебе!!!

Абе ,вие не разбрахте ли че има световен заговор срещу Левски хахаха!!!!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 14 мар 2011 21:30

Мисля ,че няма нужда да споменавам приказката за Космоса и некадърния космонавт ?! Лукойл е по-добрия, щом победиха- точка !
Изображение

nmu_fan
Контакти:

Мнениеот nmu_fan » 14 мар 2011 21:31

Ех пак го обърнахте на футбол!!! :) :)
Съдията въобще не поряза Левски. свиреше много добре! Браво на Тити че изкара центровете рано рано! Голям треньор!
Но, но, но..... този Аврамов....

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 мар 2011 21:31

turbogena написа:На трибуните се представихме страхотно :)
Але Само Левски е ,Само Левски е ,Левски е ,Левски е ,Шампион!

Евала пич и един поздрав и за тебе!!!

Але Само Левски е,Само Левски еее,Само Левски е,Левски е,Левски е Шампион!!!
Але Само Левски е,Само Левски еее,Само Левски е,Левски е,Левски е Шампион!!!
8-) 8-) 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2011 21:32

Жоржиньо написа:
smo написа:Левски са на вълна че съдията ги порязва и така си карат. Във футбола в баскета. Паднат ли съдията виновен, Някой почва да реве, прави се интервю с възмутен привърженик.... и така, до кога ? до 1-17 :D

Не до 48 място в Европа :) боли ли ?

Друго си е 46, а? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 14 мар 2011 21:37

Имах възможност да гледам последните 15 минути по телевизията и кое ми направи впечатление? Коментаторите. Методи Манченко и Камен Алипиев се държаха меко казано странно. При всеки кош на Лукойл изригваха като обезумели и крещяха от радост, а кошовете на Левски се коментираха с безличен глас. Как може да се коментира по този начин? В един момент си помислих да не би Лукойл да играят с чужд отбор, че предизвикват такава радост у коментаторите. Гледам монитора... Няма грешка - Левски е срещу Лукойл. Накрая съвсем прегракнаха от викове и едва им се разбираше - особено Манченко. Такова коментиране е меко казано непрофесионално.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 14 мар 2011 21:41

smo написа:Левски са на вълна че съдията ги порязва и така си карат. Във футбола в баскета. Паднат ли съдията виновен, Някой почва да реве, прави се интервю с възмутен привърженик.... и така, до кога ? до 1-17 :D

Не знам за 1:17, ако става въпрос за ШЛ там е бил само ЛЕВСКИ 1914.... другите... само ще слушат как ЛЕВСКАРИТЕ им разказват за .... химна, ИГРАТА и ВСИЧКО ОТ МАГИЯТА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!! А аз мога да посоча и други цифри - 7:2, 7:1, 5:0 и т.н. и т.н. КОШМАРА Гонзо /пазете се да не продължи кризата в Левски и да се наложи да се връща на терна/... САМО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СА ГЛЕДАЛИ МАЧОВЕ ОТ ЕКТ ВТОРНИК И СРЯДА, другите или са мнооооого стари или са гедали нещо друго...

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 14 мар 2011 21:43

Такаа... Първо, за коментаторите на БНт - няма смисъл да си хабите времето и нервите, просто са си такива, Манченко не знае къде се намира, а Кедъра си е левскар и никога не го е крил това, така че не виждам как ще вика за Лукойл при това в ефир. Второ, Левски са изпуснали 14 наказателни, а накрая на два пъти можеха да бият, ама Асен и Павел не вкараха, така че не ревете, че съдиите са ви виновни. Дето вика пича по-нагоре, изкарайте курс и свирете вие на Левски, за да не ви ощетяват. Не може да разчиташ на един Харпър, да ти носи отбора на гръб и да си мислиш, че като имаш ПЛ в състава Лукойл свалят гащите и дават купата.

Един светъл лъч за БГ баскета имаше днеска, и това е играта на Божо Аврамов, дано продължава в същия дух и само напред и нагоре.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 14 мар 2011 21:43

edmon_dantes написа:Имах възможност да гледам последните 15 минути по телевизията и кое ми направи впечатление? Коментаторите. Методи Манченко и Камен Алипиев се държаха меко казано странно. При всеки кош на Лукойл изригваха като обезумели и крещяха от радост, а кошовете на Левски се коментираха с безличен глас. Как може да се коментира по този начин? В един момент си помислих да не би Лукойл да играят с чужд отбор, че предизвикват такава радост у коментаторите. Гледам монитора... Няма грешка - Левски е срещу Лукойл. Накрая съвсем прегракнаха от викове и едва им се разбираше - особено Манченко. Такова коментиране е меко казано непрофесионално.

То е пълно с некъдърници по телевизиите! Аз понеже да си призная не гледам много баскет и волеибол ,но във футбола 2005 година на финала на ШЛ няма да забравя как Алекси Сокачев щеше да се покаже в ефир за малко от радост...После му направиха забележка и това престана...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 14 мар 2011 21:45

iohan.law написа:

Не знам за 1:17, ако става въпрос за ШЛ там е бил само ЛЕВСКИ 1914.... другите... само ще слушат как ЛЕВСКАРИТЕ им разказват за .... химна, ИГРАТА и ВСИЧКО ОТ МАГИЯТА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!! А аз мога да посоча и други цифри - 7:2, 7:1, 5:0 и т.н. и т.н. КОШМАРА Гонзо /пазете се да не продължи кризата в Левски и да се наложи да се връща на терна/... САМО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СА ГЛЕДАЛИ МАЧОВЕ ОТ ЕКТ ВТОРНИК И СРЯДА, другите или са мнооооого стари или са гедали нещо друго...

То да ти кажа голяма магия стана в ШЛ ,ама да не се заформя спора сега...От как паднахте на Герена все ЦСКА ви е в устата...И преди вечеря сигурно викаш вместо амин 68 големия сняг 7:2 ти сигурно си го гледал...или нещо друго си гледал...Я Ливърпул , я Нотингам Форест или Аякс...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Върни се в “Баскетбол”