Трансферите в НБА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферите в НБА
Дано догодина Ню Йорк са фактор. Липсва дербито Бостън - Никс. А на изток защо така пренебрегвате Чикаго - и те са фактор...че и Орландо. Изтокът става все по-интересен...но единствения шанс някой от тези отбори да спечели тази година се казва ... Сан Антонио. Срещу Лейкърс само Бостън имат шанс - фен съм им, но шансовете са 70:30 за жълтите.
- TEDIMAR99
- Контакти:
Хора къде забравяте Маями те са добри Бостън-Леъкърс да бе да Маями ще е на финала и ще станат шампиони н НБА
Последна промяна от TEDIMAR99 на 02 май 2013 18:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Някой да ми обясни за какво им беше тази сделка на Нетс? Махат си 3-тия избор, отказват се от избор в първия драфт и то за гард, който ще ги напусне лятото.
Никс и Кармело си е прекалено изтъркана тема. Денвър могат и без Мело.
Съмнявам се, че няма да избутат на финал Маями. На Запад Спърс и Лейкърс почнаха да изпускат парата, но треньорите им знаят как да ги закарат на финал.
Никс и Кармело си е прекалено изтъркана тема. Денвър могат и без Мело.
Съмнявам се, че няма да избутат на финал Маями. На Запад Спърс и Лейкърс почнаха да изпускат парата, но треньорите им знаят как да ги закарат на финал.
На Маями им липсва спойката и както става често - отбор от звезди =/= звезден отбор.
Съгласен съм с този аргумент.
Xamy написа:На Запад Спърс и Лейкърс почнаха да изпускат парата, но треньорите им знаят как да ги закарат на финал.
Съгласен съм с този аргумент.
-
- Контакти:
Според мен забравяте някои отбори като Далас и Чикаго които могат да се намесят. Довечера играят Чикаго и Маями ще е интересно да се види в моемнта как е положението. А Маями се засилиха и имат да си връщат на Бостън, не се знае там в серия какво би се получило 
П.П. За Маями от доста време е контузен Хаслем, който преди Бош и Джеймс беше най-ефективното крило на отбора и се очаква да се върне към края на март или началото на април за плейофите.

П.П. За Маями от доста време е контузен Хаслем, който преди Бош и Джеймс беше най-ефективното крило на отбора и се очаква да се върне към края на март или началото на април за плейофите.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com