Един милиард гледат Световното по баскетбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Един милиард гледат Световното по баскетбол
Ибрахиме....20 точки разлика дотук, майна...Винаги съм казвал,че в Щатите се играе баскетбол,а в Европа и Турция/щото все пак Турция не е в Европа/,се играе някаква разновидност на тази игра /за съжаление/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Да видим колко време ще трябва на ГОНГ да отбележат новината. Аз казвам след 5 часа, някъде след 2 сутринта. А вие ?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
chrisbosh написа:Да видим колко време ще трябва на ГОНГ да отбележат новината. Аз казвам след 5 часа, някъде след 2 сутринта. А вие ?
Стига си рИвал - отразено е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Ибрахиме....20 точки разлика дотук, майна...Винаги съм казвал,че в Щатите се играе баскетбол,а в Европа и Турция/щото все пак Турция не е в Европа/,се играе някаква разновидност на тази игра /за съжаление/.
Не виждам някой да оспорва тоя факт бе майна

- TPAKTOP
- Контакти:
Ако не бяха разтурили отбора на ЦСКА по баскет сега щяхте да сте милиард и половина 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- boston celtics
- Контакти:
Браво на САЩ
Заслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Браво на САЩЗаслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик
![]()
Така е в кой отбор в НБА играе това момче? Уникално е!

- boston celtics
- Контакти:
В Оклахома Сити Тъндър - тази година стигна само до 1/4 финалите в плейофите,аз лично си мисля,че ако иска да печели титли в NBA трябва да отиде в по - голям отборrunnersa написа:boston celtics написа:Браво на САЩЗаслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик
![]()
Така е в кой отбор в НБА играе това момче? Уникално е!

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...