Един милиард гледат Световното по баскетбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Един милиард гледат Световното по баскетбол

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 сеп 2010 23:19

Ибрахиме....20 точки разлика дотук, майна...Винаги съм казвал,че в Щатите се играе баскетбол,а в Европа и Турция/щото все пак Турция не е в Европа/,се играе някаква разновидност на тази игра /за съжаление/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 12 сеп 2010 23:27

Да видим колко време ще трябва на ГОНГ да отбележат новината. Аз казвам след 5 часа, някъде след 2 сутринта. А вие ?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 сеп 2010 23:43

chrisbosh написа:Да видим колко време ще трябва на ГОНГ да отбележат новината. Аз казвам след 5 часа, някъде след 2 сутринта. А вие ?

Стига си рИвал - отразено е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 сеп 2010 23:47

Модератор ЛокоПД написа:Ибрахиме....20 точки разлика дотук, майна...Винаги съм казвал,че в Щатите се играе баскетбол,а в Европа и Турция/щото все пак Турция не е в Европа/,се играе някаква разновидност на тази игра /за съжаление/.

Не виждам някой да оспорва тоя факт бе майна :? Ама не ние или Русия,Испания ,Литва,Сърбия или Гърция са на финал, а Турция ;) Само по себе си това си е уникално постижение, така че няма смисъл да изтъкваш че америкнците са от друга планета , тва и децата го знаят ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 23:50

Ако не бяха разтурили отбора на ЦСКА по баскет сега щяхте да сте милиард и половина :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 12 сеп 2010 23:54

Браво на САЩ :!: Заслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик :!: :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 сеп 2010 11:35

boston celtics написа:Браво на САЩ :!: Заслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик :!: :lol:

Така е в кой отбор в НБА играе това момче? Уникално е! ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 сеп 2010 11:55

runnersa написа:
boston celtics написа:Браво на САЩ :!: Заслужено станаха световни шампиони!А Кевин Дюрант е велик :!: :lol:

Така е в кой отбор в НБА играе това момче? Уникално е! ;)
В Оклахома Сити Тъндър - тази година стигна само до 1/4 финалите в плейофите,аз лично си мисля,че ако иска да печели титли в NBA трябва да отиде в по - голям отбор :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Баскетбол”