ТУРЦИЯ-САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турция на Финал
ей много злоба.това ли е БЪЛГАРИЯ.скапан народ сме и това е.
- ibrahim_galatasaray
- Контакти:
Re: Турция на Финал
Ще ме прощавате но не съм съгласен с съдийските аванти.Турците играят на предела на възможностите си.А и го подкрепят 15-16 хиляди души в залите.Дори и те не са очаквали такива мачове,макар че почти винаги се изхвърлят за щяло и нещяло.Не съм сигурен за довечера но ми се иска да стане хубав и сопорван финал.Такива срещи като снощната не бих изкарал много.
Между другото пуснах темата днес защото ми се наложи да гледам срещата отново а и отзивите след мача си бяха почти до сутринта.

Между другото пуснах темата днес защото ми се наложи да гледам срещата отново а и отзивите след мача си бяха почти до сутринта.
ТУРЦИЯ-САЩ
Прогнози? Аз давам 5-6 точки за САЩ. А вие?
Re: ТУРЦИЯ-САЩ
Дреми ми за рязаните карабини!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Leooo
- Контакти:
- petrof
- Контакти:
Турция - САЩ. Две определено антипатични държави. Фаворити са янките . И все пак предпочитам турците да спечелят. Залагам за Турция.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Понеже авторът на темата говори много за интерес към световното - точно от гледна точка на интереса, на маркетинга, на бизнеса, финал САЩ - Сърбия щеше да е 100 пъти по интересен. Турция ще бъде подкрепяна само от турците, докато за Сърбия щеше да стиска палци половината свят. Иначе евала на треньора на Турция (сърбинът Танасиевич), който приложи такъв кур-капан на сънародниците си в последните секунди, че онези не разбраха какво се случи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Абе dodo, ти освен че мразиш джагалите какви статистики ползваш? Сърбия и половин свят? А рязаните колко са според теб?
+8 за САЩ
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Турчулята играят мнго силно пред собствена публика, ако бяха в друга държава едва ли щяха да стигнат финал.Ако на американците им се занимава разликата може да бъде от 15 до 25 точки
GO GO GO USA