ТУРЦИЯ-САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Simo Smurfa
- Контакти:
Re: Турция на Финал
Финалът е в 21-30.А иначе за мача снощи-голям късмет имаха тея турчаляци,но днес едва ли ще имат такъв.Мисля че на почивката САЩ ще водят с 20-тина точки и до края ще е супер скучно.
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- boston celtics
- Контакти:
Беше невероятен мач!До последната секунда имаше интрига в мача.Сърбите имаха малкият шанс да изостанат с 1 точка 0,5 секунди преди краят на мача и можеха след това да вкарат с една добавка на края,но за мое съжаление не стана
Иначе финалът е днес от 21:30 часа...

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- Simo Smurfa
- Контакти:
Знам че снощи си се надрусал от мъка по Барселона ама си запази фес-кото мнение за себе си наркоманче.Незнам какъв си но явно не си българин???
boston celtics написа:Беше невероятен мач!До последната секунда имаше интрига в мача.Сърбите имаха малкият шанс да изостанат с 1 точка 0,5 секунди преди краят на мача и можеха след това да вкарат с една добавка на края,но за мое съжаление не станаИначе финалът е днес от 21:30 часа...
Дали не поиграха повечко от 7 сек. за последния кош?
Никой нищо не казва,а Сашето не е гледал и за това я няма истината!

- boston celtics
- Контакти:
A защо тази тема не е със заглавие ''САЩ - Турция - Финал" примерно 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Заключете темата. Просто тези кюрди не заслужават това внимание!
- Simo Smurfa
- Контакти:
Не е САЩ - Турция,защото трябва някакви жалки пуберчета,фенове на турски сериали,отбори и турцофили(незнаех че има и такива в България) да изливат помия,вместо феновете на баскетбола да коментират наистина страхотният мач снощи(в който за съжаление на сърбите не им достигна съвсем малко) и финала днес,който поне на мен не ми изглежда равностоен особено ако Дюрант покаже класата си.
- boston celtics
- Контакти:
За жалост болезнено си прав...Simo Smurfa написа:Не е САЩ - Турция,защото трябва някакви жалки пуберчета,фенове на турски сериали,отбори и турцофили(незнаех че има и такива в България) да изливат помия,вместо феновете на баскетбола да коментират наистина страхотният мач снощи(в който за съжаление на сърбите не им достигна съвсем малко) и финала днес,който поне на мен не ми изглежда равностоен особено ако Дюрант покаже класата си.
- ibrahim_galatasaray
- Контакти:
Каква е тази омраза у всички вас.Незнааех че има толкова много хора които се интересуват повече от политика отколкото от спорта.Що се отнася до това защо темата е с такова заглавие само да кажа-личен избор.И на мен мисе исках националния ни отбор да е тук но уви.Сега имаме световни борци но ми се струва че и на тях ще им порасне работата бързо бръзо.Нямам намерение да споря с никой.Прсото ме издразни факта че се забави новината.Заради мача снощи,абе глупости.Имало дузпа,да се хвърлят оставки,този бил с чиста съвест онзи също.Какви глупсоти се завъртяха.Г-н Александров,направо се изложихте.И то здраво
- boston celtics
- Контакти:
E,aйде сега,няма нищо - така си преценил,така си сложил заглавиетоibrahim_galatasaray написа:Каква е тази омраза у всички вас.Незнааех че има толкова много хора които се интересуват повече от политика отколкото от спорта.Що се отнася до това защо темата е с такова заглавие само да кажа-личен избор.И на мен мисе исках националния ни отбор да е тук но уви.Сега имаме световни борци но ми се струва че и на тях ще им порасне работата бързо бръзо.Нямам намерение да споря с никой.Прсото ме издразни факта че се забави новината.Заради мача снощи,абе глупости.Имало дузпа,да се хвърлят оставки,този бил с чиста съвест онзи също.Какви глупсоти се завъртяха.Г-н Александров,направо се изложихте.И то здраво