ТУРЦИЯ-САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Re: Турция на Финал

Мнениеот Simo Smurfa » 12 сеп 2010 12:43

Финалът е в 21-30.А иначе за мача снощи-голям късмет имаха тея турчаляци,но днес едва ли ще имат такъв.Мисля че на почивката САЩ ще водят с 20-тина точки и до края ще е супер скучно.
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 12 сеп 2010 12:56

Беше невероятен мач!До последната секунда имаше интрига в мача.Сърбите имаха малкият шанс да изостанат с 1 точка 0,5 секунди преди краят на мача и можеха след това да вкарат с една добавка на края,но за мое съжаление не стана :oops: Иначе финалът е днес от 21:30 часа...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 12 сеп 2010 12:57

Знам че снощи си се надрусал от мъка по Барселона ама си запази фес-кото мнение за себе си наркоманче.Незнам какъв си но явно не си българин???

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 сеп 2010 13:02

boston celtics написа:Беше невероятен мач!До последната секунда имаше интрига в мача.Сърбите имаха малкият шанс да изостанат с 1 точка 0,5 секунди преди краят на мача и можеха след това да вкарат с една добавка на края,но за мое съжаление не стана :oops: Иначе финалът е днес от 21:30 часа...

Дали не поиграха повечко от 7 сек. за последния кош?
Никой нищо не казва,а Сашето не е гледал и за това я няма истината! :lol:

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 12 сеп 2010 13:03

A защо тази тема не е със заглавие ''САЩ - Турция - Финал" примерно :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 сеп 2010 13:04

Заключете темата. Просто тези кюрди не заслужават това внимание!

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 12 сеп 2010 13:10

Не е САЩ - Турция,защото трябва някакви жалки пуберчета,фенове на турски сериали,отбори и турцофили(незнаех че има и такива в България) да изливат помия,вместо феновете на баскетбола да коментират наистина страхотният мач снощи(в който за съжаление на сърбите не им достигна съвсем малко) и финала днес,който поне на мен не ми изглежда равностоен особено ако Дюрант покаже класата си.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 12 сеп 2010 13:11

Simo Smurfa написа:Не е САЩ - Турция,защото трябва някакви жалки пуберчета,фенове на турски сериали,отбори и турцофили(незнаех че има и такива в България) да изливат помия,вместо феновете на баскетбола да коментират наистина страхотният мач снощи(в който за съжаление на сърбите не им достигна съвсем малко) и финала днес,който поне на мен не ми изглежда равностоен особено ако Дюрант покаже класата си.
За жалост болезнено си прав...

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 12 сеп 2010 13:14

Каква е тази омраза у всички вас.Незнааех че има толкова много хора които се интересуват повече от политика отколкото от спорта.Що се отнася до това защо темата е с такова заглавие само да кажа-личен избор.И на мен мисе исках националния ни отбор да е тук но уви.Сега имаме световни борци но ми се струва че и на тях ще им порасне работата бързо бръзо.Нямам намерение да споря с никой.Прсото ме издразни факта че се забави новината.Заради мача снощи,абе глупости.Имало дузпа,да се хвърлят оставки,този бил с чиста съвест онзи също.Какви глупсоти се завъртяха.Г-н Александров,направо се изложихте.И то здраво

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 12 сеп 2010 13:18

ibrahim_galatasaray написа:Каква е тази омраза у всички вас.Незнааех че има толкова много хора които се интересуват повече от политика отколкото от спорта.Що се отнася до това защо темата е с такова заглавие само да кажа-личен избор.И на мен мисе исках националния ни отбор да е тук но уви.Сега имаме световни борци но ми се струва че и на тях ще им порасне работата бързо бръзо.Нямам намерение да споря с никой.Прсото ме издразни факта че се забави новината.Заради мача снощи,абе глупости.Имало дузпа,да се хвърлят оставки,този бил с чиста съвест онзи също.Какви глупсоти се завъртяха.Г-н Александров,направо се изложихте.И то здраво
E,aйде сега,няма нищо - така си преценил,така си сложил заглавието ;) Да,наистина днес влизам и 5-те главни новини са само за мача ЦСКА - Литекс :lol: То бива,бива,ама вече станаха банални..Световните титли на Станка и на другите наши борци не стояха и 1 ден,ама щом е за нашият блестящ и пълен с интрига и силни отбори отвсякъде футбол - дай да седи ЦСКА -Литекс 3 дни...

Върни се в “Баскетбол”