Сърбия на полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

кристи3
Контакти:

Re: Сърбия на полуфинал

Мнениеот кристи3 » 09 сеп 2010 09:26

Някой може ли да ми отговори защо за сърбите не играе Никола Пекович? доколкото си го спомням (още докато играеше в Партизан) е страхотен център. контузен ли? дали пък не е черногорец... ама май си беше сърбин
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 09 сеп 2010 10:05

кристи3 написа:Някой може ли да ми отговори защо за сърбите не играе Никола Пекович? доколкото си го спомням (още докато играеше в Партизан) е страхотен център. контузен ли? дали пък не е черногорец... ама май си беше сърбин

В момента играе в ПАО и догодина може вече да е в Минесота .Иначе той е черногорец .
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 09 сеп 2010 10:20

А, ясно. Щом е черногорец, това обяснява защо не играе за Сърбия. Жалко, с него в състава си, сърбите биха били още по-силни...
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 сеп 2010 12:00

кристи3 написа:А, ясно. Щом е черногорец, това обяснява защо не играе за Сърбия. Жалко, с него в състава си, сърбите биха били още по-силни...

Ем чи те черногорците май в първата си квалификация за европейско завършиха 1 в групата си и ще играят по заслуги там, а не като наште защото са разширили формата на първенството ;) Дали и в футбола няма да стигнат на бараж? :lol:

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 10 сеп 2010 19:11

Аз съм за сърбите :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Баскетбол”