Спортни предавания на живо по БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Спортни предавания на живо по БНТ

Мнениеот vakuum » 14 авг 2010 19:44

Гледам мача на националния отбор по баскетбол по БНТ и се ядосввам на слабата игра на нашите ,но два пъти повече на прякото предаване на националната телевизия при наличието на толкова модерни технологи предава картина все едно сме в началото на 70-те години нито картината ,нито звука пък да не говорим за графиките които би трябвало да информират зрителя по врреме на предаването . :oops: :x

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Спортни предавания на живо по БНТ

Мнениеот boston celtics » 14 авг 2010 20:01

vakuum написа:Гледам мача на националния отбор по баскетбол по БНТ и се ядосввам на слабата игра на нашите ,но два пъти повече на прякото предаване на националната телевизия при наличието на толкова модерни технологи предава картина все едно сме в началото на 70-те години нито картината ,нито звука пък да не говорим за графиките които би трябвало да информират зрителя по врреме на предаването . :oops: :x
+1
Ми кво да ти кажа...българска работа
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 14 авг 2010 20:02

Не си сам в мъката :)
Ако някой ми обясни защо е тая баскетболна топка, флагове и цели имена закриват огромна част от екрана а в същото време резултата не се вижда тъйкато няма контраст и е малък...
А тоя Манченко да се самоубия.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 14 авг 2010 20:29

Това не е съвсем по темата, но да не отварям нова специално за това. Кой във федерацията реши, че е добра идея мъжете и жените да играят по едно и също време?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 14 авг 2010 20:44

И това не е по темата, ама като няма тема за днешният "маловожен мач" с Грузия?!... :roll:
В момента, в който Груев се изрепчи пред екрана, че е спокоен с победата (били сме играли вторите полувремена по-добре) ми стана ясно какъв ни чака!... :evil: Погледах ги още 4-5 минути и си "бих камшика" по другите канали!... :oops: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Баскетбол”