Евролига 2010-Дали сме баскетболна нация наистина....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Райко Стоянов
Контакти:

Re: Евролига 2010-Дали сме баскетболна нация наистина....

Мнениеот Райко Стоянов » 08 май 2010 22:40

За голямо съжаление българските телевизии или т.нар. "спортни" дават какви ли не простотии (кеч,мма,секси спортни клипове), но не и баскетболната Евролига. Доста, доста зрелищни и интересни спортни прояви минават без българска аудитория...

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 08 май 2010 22:49

Ние и футболна нация не сме ама все нещо се дава... макар и все по-малко ! Аз не разбирам как може да не се дават НБА и финали на такива турнири като ЕВРОЛИГА... Смешна работа ;)
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
m_blanco
Контакти:

Мнениеот m_blanco » 08 май 2010 22:59

Сигурно е едно - че не сме баскетболна нация :cry:
Те едва преди няколко месеца почнаха да излъчват нашето си първенство, а камо ли нещо друго...
То трябват и пари сигурно, и хора, които разбират, за да коментират, всичко си има цена...
Но за съжаление, няма никакви изгледи в следващите 20 години да станем баскетболна нация :evil:
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 09 май 2010 00:06

Чакам ме напушва смях :lol: Нашите спортове са борба и щанги ;) Ни футбол, ни баскетбол ;)

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 09 май 2010 00:18

Какво значение има дали сме баскетболна нация или не?Ние и хокейна не сме ама днеска цял ден дават хокей нали? :x Да не говорим вече за такива измислени спортове като ръгби,спиидуей и тем подобни. Истината е,че в България има страшно много хора,които много обичат баскетбола(аз съм един от тях ;) ) и се чувстват наистина гадно ,когато не могат да гледат първенства като Евролигата,Улеб къп или НБА ако щеш.Колкото до Ринг е техните излъчвания смятам,че няма смисъл да се говори,защото там работата е трагична ката изключим А групата и волейболния шампионат на Италия.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 май 2010 00:25

levskarinvt написа:Какво значение има дали сме баскетболна нация или не?Ние и хокейна не сме ама днеска цял ден дават хокей нали? :x Да не говорим вече за такива измислени спортове като ръгби,спиидуей и тем подобни. Истината е,че в България има страшно много хора,които много обичат баскетбола(аз съм един от тях ;) ) и се чувстват наистина гадно ,когато не могат да гледат първенства като Евролигата,Улеб къп или НБА ако щеш.Колкото до Ринг е техните излъчвания смятам,че няма смисъл да се говори,защото там работата е трагична ката изключим А групата и волейболния шампионат на Италия.

Попринцип спортните ни телевизии са много слаби като излъчване на чужди първенства шампионати световни първенства по нещо си и всичко останало.Ринг въртят по цял ден телевизионните к...и Михов и Орманджиев дето аз им запомних на изуст приказките.Трагичното е че дават само 1 чуждо първенство по всички телевизии в БГ.Като си спомня преди 3 4 години немаше толкова английско но имаше испанското имаше Бундеслигата по Евроком имаше и италянското а сега нищооо.За това аз не мисля че имаме спортна телевизия.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 09 май 2010 03:31

българските спортни канали за пародия на телевизии... аз съм фен на тениса на маса - спорт, който се практикува (на аматьорско ниво) от всяко второ хлапе в България и има повече почитатели от кърлинг. хокей и т.н, но не мога да гледам любимия си спорт, защото телевизиите и програмните им шефове не го намират за атрактивен :x
за сметка на тва се излъчват простотии като тришпонтов билярд, дартс и к'ви ли не имитации на спорт :x

бтв на 23 май започва Световното първенство по тенис на маса в Москва. Дано Евроспорт спасят положението както винаги

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 май 2010 18:00

JohnnieWalker написа:Чакам ме напушва смях :lol: Нашите спортове са борба и щанги ;) Ни футбол, ни баскетбол ;)
худ. гиманстика, волейбол, шах..... и можем да поспорим за футбол
[center]Изображение[/center]

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 12 май 2010 16:06

Спортните телевизии пускат някакви шампионати и турнири, които вземат на далавера с доста големи финансови отстъпки. Няма съмнение, че при планиране на предаванията на никой не му пука за аудиторията, интереса й и т.н.

Нещо евтино, нещо на промоция и т.н.

Най-странното е, че понякога вземат и доста сполучливи продукти, но нямат капацитет да ги развият...да създадат емоция, да възпитат аудитория и т.н. - за това трябват пари, идеи и желание,....а рекламодателите са при листопад, биг брадър и стъклен дом....сори :(

А, че не сме баскетболна нация е ясно, даже не сме и спортна....само чалга & политика!

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 03 авг 2010 21:05

Истината е че сме виновни самите ние, а не телевизиите ...
те че са пълна трагедия - такава са, обаче в страна, където рейтинга на Олимпийски игри е в пъти по-малка от сапунен турски сериал - как да очакваме телевизиите да излъчват спортни турнири с по-малка аудитория. Покрай залаганията и повечето фенове на футбола може да се избият топ първенствата на Европа + ШЛ и Лига Европа. Последният турнир заради участието на бг отбори там.
Преди няколко години нали Ринг даваха Евролигата, е тогава какви рекламотодатели имаше ? И това не е само с Баскетбола, Ринг излъчваше миналата година и ШЛ по волейбол, Спорт 7 излъчваше Хокей и НБА, Булсатком дава тениса, а Нова спорт сега излъчва Диамантената лига по Лека Атлетика. Аз, когато нямам ангажименти с кеф гледам всички тези състезания, интерисувам се, влизам в сайтовете на турнирите и т.н. Но като няма интерес и телевизиите са на загуба, няма как да им се сърдим ... Жалко, но истината е такава. В българия истински спортните фенове сме малцинство и това, което се дава сега пак никак не е малко ...

Върни се в “Баскетбол”