Магьосниците пред сензационен обрат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Магьосниците пред сензационен обрат!

Мнениеот седемнамалко » 27 май 2010 12:39

Ако приемем, че Лейкърс се класират за финала (4-3 в серията според мен) единствено защитата на Селтикс може да ги спре, както и доброто представяне като гост, както и традицията, разбира се :) Меджик, ако се класират ще бъдат размазани от Лейкърс в сегашния си вид, два пъти по-силен от миналата година, повече от победа няма да видят, и то само ако "езерняците" се отпуснат, при това резултатите в отделните мачове биха били смущаващи за Меджик, от рода на 30+ точки разлика. Ако си забравил какво стана миналата година на финала, сега ще можеш да го гледаш пак в още по-смазващ вид, ако Меджик се класират. Иначе според мен Леброн ще си остане в Клийвлънд, все пак е роден в Охайо, но всичко е възможно, Фил Джексън вече получи официално предложение да се върне, но каза, че ще мисли след плей-офите. При всички положениия ще им трябва време за сработване, но ще имат потенциал, не обичам Шикаго, но Роуз има данните за голям играч, ако попадне на треньор. Същото мислех и за Рондо преди две години и ето го сега - великия Меджик Джонсън ("езерняк"!!!) казва, че е най-добрият пойнт-гард в НБА и очаква от него трипъл-дабъл във всеки мач :lol:

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 27 май 2010 14:19

Селтик по традиция бият много трудно в плейофите или губят категорично...смятам, че ще е първото в тази серия...за финала....зависи кой ще е почивал повече.

Ако Леброн си отиде от Кливланд, най-вероятно да избере Ню Йорк и най-сетне и там да се порадват.....че са в много продътлжителна голяма депресия :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 май 2010 22:43

Много ми харесва Дуайт Хауърд. Само заради него симпатизирам на Орландо. Но Бостън притежава най-класния състав след ЛАЛ.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 29 май 2010 04:56

засега още нищо не се знае.
На почивката в 6 мач резултата е 55-41 за Бостън.Още нищо не е решено.Дано Орландо обърнат серията.
Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 29 май 2010 14:33

Бостън Селтикс се класира за финалния плейоф на Националната баскетболна асоциация. Селтикс спечели шестия мач във финалната серяи в Източната конференция срещу Орландо Меджик с 96:84 и с 4-2 победи ще спори за титлата в Лигата.

Очакваше се.И немога да разбера защо хората във форума упорито казват едва ли не,че Бостън нямат никакъв шанс срещу Орландо след петият мач..Били изморени и така нататък.Пълни глупости за мен.Бостън имаха големи проблеми в 5 мач да не забравяме - Кевин Пъркинс беше изгонен заради второ техническо,Глен Дейвис и Даниелс се контузиха,а Рашийд Уалъс беше изгонен заради фалове..Е,нормално е Док Райвърс да играе с титулярите си,въпреки,че Кевин Пъркинс беше изгонен.И е нормално да се изморят,тъй като не им беше дадено много почивка,само на Рондо,според мен...Така,чеее :lol: Абе няма значение на кой му пука,Бостън е на финал :) Според мен Лейкърс няма да дадат шестият мач на Финикс и ще се класират на финал.Ще има повторение на финала от 2008 :) Дано и краят му бъде същият :) Успех Селтикс :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 29 май 2010 14:38

седемнамалко написа:Ако приемем, че Лейкърс се класират за финала (4-3 в серията според мен) единствено защитата на Селтикс може да ги спре, както и доброто представяне като гост, както и традицията, разбира се :) Меджик, ако се класират ще бъдат размазани от Лейкърс в сегашния си вид, два пъти по-силен от миналата година, повече от победа няма да видят, и то само ако "езерняците" се отпуснат, при това резултатите в отделните мачове биха били смущаващи за Меджик, от рода на 30+ точки разлика. Ако си забравил какво стана миналата година на финала, сега ще можеш да го гледаш пак в още по-смазващ вид, ако Меджик се класират. Иначе според мен Леброн ще си остане в Клийвлънд, все пак е роден в Охайо, но всичко е възможно, Фил Джексън вече получи официално предложение да се върне, но каза, че ще мисли след плей-офите. При всички положениия ще им трябва време за сработване, но ще имат потенциал, не обичам Шикаго, но Роуз има данните за голям играч, ако попадне на треньор. Същото мислех и за Рондо преди две години и ето го сега - великия Меджик Джонсън ("езерняк"!!!) казва, че е най-добрият пойнт-гард в НБА и очаква от него трипъл-дабъл във всеки мач :lol:

Съгласен съм с теб относно Меджик.Ако бяха взели серията с Бостън нямаше да гледаме никакъв финал.Щеше да е one man show :)
Бъди сигурен,че Леброн няма да остане в Кливлънд.Той сам го каза.Но още не е ясно дали ще отиде в Чикаго или в Ню Йорк :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Баскетбол”