ЦСКА-Ираклис-мнения за мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА-Ираклис-мнения за мача
Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си. 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Re: ЦСКА-Ираклис-мнения за мача
0007 написа:Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си.
Липса на опит! Моите уважения към Сашо Попов, но не става за треньор при подобни мачове!
-
- Контакти:
Хубав мач Цска имаше шансове , но нямат класа , нямат обиграност , нямат центрове нямат 1 силова 4-ка , нямат самочувствие и за това бяха отвяни на 6 пъти . Има потенциал , но в условията в България много трудно той се разгръща ! Искам да кажа , че агитката на Цска може да се присъедини към жълто-черните с които имаха среща миналата седмица , защото е НЕДОПУСТИМО ДА НАРИЧАШ КАПИТАНЪТ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЦИГАНИН И ГОВЕДО

vrvolleyball написа:Хубав мач Цска имаше шансове , но нямат класа , нямат обиграност , нямат центрове нямат 1 силова 4-ка , нямат самочувствие и за това бяха отвяни на 6 пъти . Има потенциал , но в условията в България много трудно той се разгръща ! Искам да кажа , че агитката на Цска може да се присъедини към жълто-черните с които имаха среща миналата седмица , защото е НЕДОПУСТИМО ДА НАРИЧАШ КАПИТАНЪТ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЦИГАНИН И ГОВЕДО![]()
![]()
Ми заяждането е продължение от първия двубой!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
vrvolleyball написа:Хубав мач Цска имаше шансове , но нямат класа , нямат обиграност , нямат центрове нямат 1 силова 4-ка , нямат самочувствие и за това бяха отвяни на 6 пъти . Има потенциал , но в условията в България много трудно той се разгръща ! Искам да кажа , че агитката на Цска може да се присъедини към жълто-черните с които имаха среща миналата седмица , защото е НЕДОПУСТИМО ДА НАРИЧАШ КАПИТАНЪТ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЦИГАНИН И ГОВЕДО![]()
![]()
И после да викаш за него.И аз бях на мача,ама една дума за него не съм казал.Все пак толкова ни е дал като волейболна нация

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
- Контакти:
Ами за жалост бях само на 1-вия мач с Фенерите исках да ходя на всички най-вече на този днес , но така се получи , че не можах . Не зная какво е ставало в първия мач , но агитката на Цска найстина прави хубава атмосфера , но във волейбола подкрепата е по-специфична отколкото на футболен мач ! Агитката във всичките мачове не спря да пее , евала , но във волейбола това оказва много малко влияние ! Във волейбола има специфични ситуации , най-важното е концентрацията ! Агитките по света на волейболни мачове правят всичко възможно за да пречат на изпълнението на сервиз с осфиркване пляскане и т.н. а тук безсмислено пеене през целия мач помага много минимално на отбора ! Можете да идете в Разлог и да видите една такава публика , или просто утре да гледате Пирин и Марек !
-
- Контакти:
ОТНОВО СВИНСКА РАБОТА. 0-6 В ШЛ. А ТОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГОЛЕМИЯ ПЛАМЕН Е СУПЕР ПРОСТАЩИНА.
pontiak07aga написа:ОТНОВО СВИНСКА РАБОТА. 0-6 В ШЛ. А ТОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГОЛЕМИЯ ПЛАМЕН Е СУПЕР ПРОСТАЩИНА.
Не е след като той се заяждаше на първия мач, нормалното се случи! Както се държиш, така и с тебе се държат! А къде е сифонкото!
- River Plate
- Контакти:
pontiak07aga написа:ОТНОВО СВИНСКА РАБОТА. 0-6 В ШЛ. А ТОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГОЛЕМИЯ ПЛАМЕН Е СУПЕР ПРОСТАЩИНА.
Големия Пламен дето предаде България на Олимпиадата скапания боклук!
Иначе феновете на ЦСКА отново доказаха, че са издухали конкуpенцията у нас много одавна, УНИКАЛНИ както винаги!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Издухали са дръжки
Добре,че залата побира малко хора иначе както и срещу ливърпул нямаше да я напълните

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ