Волейболните шампиони от ЦСКА са подали документи в Европейската конфедерация по волейбол (CEV) за получаване на "Уайлд кард" за участие в Шампионската лига и чакат положителен отговор.
"Приключи тази спортна година, очакваме скоро да я приключим и финансово… Ако получим покана за Шампионската лига ще я приемем и ще направим всичко възможно да изградим по-силен отбор от миналата година. За следващия сезон това обаче може да се случи, но ще стане много, много по-трудно от тази. Почваме да си задаваме въпроса: "Струва ли си?" Струва ли си нашият президент Георги Георгиев сам да търси средства да издържа такъв отбор, като от никъде другаде не получаваме дори и малко помощ?", заяви наставникът на ЦСКА Александър Попов
Информацията е взета от sportal.bg
Дано да получим "Уайлд кард" ! Надявам се да си запазим играчите и да направим пак пробив!Александър Попов пита дали си струва да играеш в Шампионската лига?Според мене си струва!Струва си заради опита , които младите играчи натрупват и също така си струва за феновете на ЦСКА!Да правили сме понякога щуртии, но за нас е голяма чест отбора ни да играе в шампионската лига!Аз поне преди всеки мач съм се кефил, и съм чакал с нетърпение да го гледам и как ще се преставим!И не на последно място идват такива звезди във волейбола, че надали може да ги видим по друг повод тука!Дано да намерим средства ,за да играем в най-престижният турнир в Европа