Накъде е тръгнал Пл.Константинов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Накъде е тръгнал Пл.Константинов
Следя последните няколко години поведението на бившия капитан на националния отбор по волейбол Пл.Константинов и забелязвам,че с лека ръка разпиля всичко положително,което беше направил като изключителен състезател.Започна се на един мач в Гърция,където неговият отбор спечели изключително трудно срещу ЦСКА и вместо да се радва на победата,Константинов реши да се дразни с агитката на ЦСКА.Естествено в следващия мач агитката не му остана длъжна и го освирка мощно.След това треньорът на националния отбор Пранди реши че Пл.Константинов не му е нужен и го освободи.Вместо да приеме решението на треньора и достойно се раздели с отбора,той отправи доста нападки по медиите към Пранди.Опита да се закачи и в политиката,но претърпя пълен неуспех като кандидат депутат от НДСВ.Върхът на падението му обаче бе вторник вечер в Самоков.След като в първите два гейма ЦСКА надигра категорично неговия Зиратбанк и отиваше към чиста победа,Константинов нападна съдиите по такъв грозен начин,който аз никога не съм виждал във волейбола.Съдииски грешки във волейбола винаги е имало и ще има,но това ли е начина да се реагира.След като справедливо бе изгонен ,той не прие приятелски подадената ръка на треньора на ЦСКА Сашо Попов,а с недвусмислени знаци с ръце показваше че съдиите са взели пари.С тези свои действия треньорът Константинов взриви обстановката в залата и застраши нормалното протичане на срещата.След изгонването ,той не си седна ,ами през цялото време обикаляше из залата и е истинско чудо че не се случиха ексцесии.От тази напрегната обстановка съдиите се повлияха и започнаха често да грешат ,но видяхме че С.Попов е много по -мъдър от Константинов и запази самообладание.В края на мача Константинов,реши пак да се прави на по-голям турчин от ходжата и без да познава правилника тръгна да подава жалба.Когато такава правилна му бе отказана от дежурния делегат,той явно да се хареса на турците го нарече миризлив грък.Тук вече Константинов доказа че е изгубил всякакво достойнство и морал.Да наречеш миризливи хората от Гърция,държавата в която си живял и играл години.Тези хора са ти дали доста пари и те уважаваха ,за да ги обиждаш по този грозен начин трябва да си завършен олигофрен.
- rocknrolla
- Контакти:
Re: Накъде е тръгнал Пл.Константинов
Съдийството че си беше скандално,скандално си беше,но това не оправдава Пламен,иначе си е от ясно по-ясно че в мач между български и турски отбор съдийска бригада от Гърция ще пуска аванта на българския отбор.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
прекалено злобни думи срещу Пламен аз обаче ще ти напомня за предпоследното му идване в БГ-ти нали си спомняш как го посрещнахте и изпратихте от залата,тогава ЦСКА-загуби.Е пич и ти да псуваш на майка и аз ще ти отвърна.Колкото до дългия ти коментар за него ше ти кажа нещо.Пламен Константинов е дал МНОГО НА БЪЛГАРИЯ затов си мери приказките малко.
А накъде е тръгнал както си ръстил глупавата си тема-ще ви отговори може би следващата седмица.
Иначе браво на армейците за победата.
А накъде е тръгнал както си ръстил глупавата си тема-ще ви отговори може би следващата седмица.
LEVSKI_FOREVER

Поздравления за автора на темата !

Отдавна твърдя, че у Пламен Константинов няма нищо мъжко. Дребна душица е ...
На волейболното поле беше наистина голям, но в живота е джудже, въпреки ръста си ...

Искам само да внеса едно уточнение :
Върхът на падението на Пламен Константинов не беше в Самоков, а години назад, когато като капитан на националния отбор на България избяга от Пекин по време на Олимпиадата и изостави своите съотборници.
А, тогава имахме невероятен отбор, който спокойно можеше да стигне до финала !
Някой обеща нещо на Константинов и той изчезна от лагера, ако си спомняте ... Това внесе смут у нашите момчета и те се провалиха .... После скалъпиха една смешна история за допинг, за да прикрият предателството на Гибона.
Спомнете си, че Пламен Константинов избяга доста угоднически за САЩ, защото бяхме в една група с американците и Италия, които бяхме размазали съвсем скоро преди това ... После искаха за награда да го пробутат в политиката. Издигнаха го като кандидат за народен представител и вероятно той щеше да стане депутат, ако не беше тоталния провал на миналите избори на НДСВ.
На Олимпиадата в Пекин 2008, България се сбогува с невероятен шанс да спечели медали с благороден оттенък от олимпиада.
Такъв шанс едва ли ще имаме скоро отново ...

Последна промяна от marmi52 на 03 фев 2011 14:34, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Има много верни неща в това, което си написал. Необяснимо е подобно поведение поне за мен. Поведението му отново показва как може цял живот да градиш нещо и да го съсипеш за броени дни. Лично на мен не мога да кажа, че ми е паднал в очите (най - вече заради всичко, което е направил като спортист), но така или иначе загуби много от блясъка си в моите очи. Преди години, когато имаше скандали в националния имах някакви подозрения, че той е от една от страните, защото понякога правеше язвителни изказвания и може би съм бил прав. Наистина жалко. Силно се надявам ЦСКА да продължи напред, но ще е доста трудно.
zlatan написа:прекалено злобни думи срещу Пламен аз обаче ще ти напомня за предпоследното му идване в БГ-ти нали си спомняш как го посрещнахте и изпратихте от залата,тогава ЦСКА-загуби.Е пич и ти да псуваш на майка и аз ще ти отвърна.Колкото до дългия ти коментар за него ше ти кажа нещо.Пламен Константинов е дал МНОГО НА БЪЛГАРИЯ затов си мери приказките малко.
Ето го и поредния с купешките фрази - "бил дал много на България" - и кво е дал ? - хляб в ръцете на бедните ли, пътища ли е строил или детски градини - един обикновен човечец, който цял живот работи за минимална заплата е дал много повече на тая държава, отколкото тоя еничар, който скачайки срещу български отбор, доказа що за българин е....да си стои там в Анадола - там му е мястото. Иначе поздрави за автора - точен анализ.
zlatan написа:прекалено злобни думи срещу Пламен аз обаче ще ти напомня за предпоследното му идване в БГ-ти нали си спомняш как го посрещнахте и изпратихте от залата,тогава ЦСКА-загуби.Е пич и ти да псуваш на майка и аз ще ти отвърна.Колкото до дългия ти коментар за него ше ти кажа нещо.Пламен Константинов е дал МНОГО НА БЪЛГАРИЯ затов си мери приказките малко.
Думите ми не са злобни,аз само следвам фактите .А за отношението на феновете към него съм обяснил,но явно не си чел внимателно,то беше провокирано от изказването на Константинов след края на мача в Гърция.Само ти напомням че Ивайло Стефанов също е левскар,да си видял или чул лоша дума за него от феновете,въпреки че не е в много добра форма.Всичко,което пиша са факти,а не празни приказки.
Пламен до момента в който не почна да се прави на клоун нямаше и една обидна дума към него.Той не спря 3 дена да реве от реферите,който направиха грешки и в двете посоки,дори в тайбрека им дадоха две доста спорни топки за тях.Паднал си ,паднал си като си голям мъж поздрави съперника.Чета му интервютата еми той само реферите му са в устата 3 дена,а в Стандарт казва "Биха ни с химикалки, стотинки и запалки"Както има една поговорка:Да бе мирно седяло,не би чудо видяло.Като голям спортист трябваше да е научил да уважава съперника,но уви.В повечето случай големите спортисти са хора с малки душички.
Безсмилена тема, изсмукана от пръстите, само защото каза, че е левскар. Той е юноша на Левски, успял е много повече от Попов и това ви боде в очите.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Освен това, ако не сте разбрали, поведението му бе абсолютно умишлено, с цел да спре устрема на ЦСКА и да изнерви обстановката, ако мислите че просто случайно го е направил - бъркате
Мръсен номер, подобен на бразилските маймунджелъци, но така е в големия волейбол