Канал 3 ще предава срещата ЦСКА-Зиратбанк от Самоков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Канал 3 ще предава срещата ЦСКА-Зиратбанк от Самоков

Мнениеот пелинат » 01 фев 2011 11:21

Да благодарим на най-българската телевизия за това че ще гледаме волейболната среща ЦСКА-Зиратбанк от Самоков.Не е ли жалко ,че другите телевизии им се видяха много 7000лв. за да предадат мача и трябваше пак Канал 3 да спасява положението.Истината е ,че други 2-3 телевизии наричащи се спортни трябва да се учат от Сашо Диков ,как се прави телевизия.Няма събитие,което представлява интерес,независимо дали е политическо,спортно,светско,музикално и т.н.,което да не се отразява подобаващо от Канал 3.,почти винаги на живо.Миналата седмица ,никоя телевизия не се сети че се играе финален турнир по волейбол за жени Купа България,недопустимо е поне финала да не се излъчва.Отново Канал 3 беше единсвената медия,която даде картина на живо от турнира.Представям си Канал 3 ако има финансовия ресурс и техниката на другите телевизии какво щеше да прави като програма.А те са отрязани от рекламния пазар,техниката им е отчайваща,дори повторения не могат да правят,персоналът е от 60 човека,заплати символични и не много редовни.И въпреки това e истинската телевизия,българската ALJAZZIRA.Шапки долу пред Канал 3!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Шапки долу пред Канал 3

Мнениеот obi4am_pirin » 01 фев 2011 11:27

Сашо е номер 1!И я няма синьо-червената пристрастност на другите медии в това число и Гонг!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 01 фев 2011 11:46

пелинат написа:Да благодарим на най-българската телевизия за това че ще гледаме волейболната среща ЦСКА-Зиратбанк от Самоков.Не е ли жалко ,че другите телевизии им се видяха много 7000лв. за да предадат мача и трябваше пак Канал 3 да спасява положението.Истината е ,че други 2-3 телевизии наричащи се спортни трябва да се учат от Сашо Диков ,как се прави телевизия.Няма събитие,което представлява интерес,независимо дали е политическо,спортно,светско,музикално и т.н.,което да не се отразява подобаващо от Канал 3.,почти винаги на живо.Миналата седмица ,никоя телевизия не се сети че се играе финален турнир по волейбол за жени Купа България,недопустимо е поне финала да не се излъчва.Отново Канал 3 беше единсвената медия,която даде картина на живо от турнира.Представям си Канал 3 ако има финансовия ресурс и техниката на другите телевизии какво щеше да прави като програма.А те са отрязани от рекламния пазар,техниката им е отчайваща,дори повторения не могат да правят,персоналът е от 60 човека,заплати символични и не много редовни.И въпреки това e истинската телевизия,българската ALJAZZIRA.Шапки долу пред Канал 3!

според мен точно в липсата на финансов ресурс е чара на канал3.
въпреки политическите залитания към трактори и зле прекрити гейполитици с откраднати Х6.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 01 фев 2011 11:47

това са пари на алексей петров,бе пичове... не се превъзнасяйте толкова!!! ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 фев 2011 11:48

колкото и да го плювате сини и червени -- С Диков е № 1 !!!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 фев 2011 11:56

gugushito написа:това са пари на алексей петров,бе пичове... не се превъзнасяйте толкова!!! ;)

Баш ми е на да не казвам кое чии пари са. Нали ги е извадил и ще могат хората да гледат волейбол?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 фев 2011 12:17

Айде и тая тема почна да се превръща в обичайният спор!

Евала на Сашо Диков и Канал 3! Наистина щеше да бъде хубаво този канал да има малко по-голям финансов ресурс, та поне да си подменят техниката... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

пелинат

Мнениеот пелинат » 01 фев 2011 12:32

Момчета не измествайте темата.Сашо казва каквото мисли и не цепи басма никому.Пълни глупости са това ,че някой му дава пари за да говори така.Той си има мнение и го поддържа,понякога не ми харесва,но няма нищо лошо.Да сте видели някой негов служител да е на курорт с футболните отбори,когато са на подготовка?Някои медии пращат дори по двама да отразяват тренировките на един отбор.За мен истинския журналист винаги трябва да е опозиция на управляващите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2011 12:38

Ами браво на Канал 3 !
Ама все ми се струва, че тия спортни събития трябва да са по националната - БНТ ! ? ?

О забравих ....
БНТ са закупили всички ски съзтезания ( чува се, че са дали към 7 млн. лева за ски ) ... които съдържат в превюто си - "Купа" ...

Няма лошо ... ама до колкото ми е известно, волейбола , ако не спорт #1 , то със сигурност е спорт #2 по популярност в България !
А ските къде са ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Канал 3 ще предава срещата ЦСКА-Зиратбанк от Самоков

Мнениеот zuekaa » 01 фев 2011 12:44

Националната телевизия (БНТ) РАЗПОЛАГА С БЮДЖЕТ ОКОЛО 200 000 ЛВ НА ДЕН ИЛИ ОКОЛО 70 000 000 ЛВ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ ТОЕСТ ДАДЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТДЕЛНО РЕКЛАМИ ............................... К ВО ПРАЙМ 200 000 КОСУР леФа на ден а дефакто продукцията която произвеждат е за не повече от 10 000 леФа да ви е честито гражданино който си плащаш редовно данъците поклон пред БНТ ти си най голямата медия с най интерестните предавания да си жива да те дърпат червият под земята ......................
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Волейбол”