Куба- България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Куба- България
Може ли някъде да се гледа волейболния мач в Сърбия между Куба е България 

- batmanlive
Re: Куба- България
едва ли ще имаме шанс срещу социалистическа страна,там се подготвят доста професионално ,а не като тук да се чудем какво да ядем.през последните 20 години капиталистите у нас разсипаха всичко начело със спорта
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
- Botevist_1912
- Контакти:
batmanlive написа:едва ли ще имаме шанс срещу социалистическа страна,там се подготвят доста професионално ,а не като тук да се чудем какво да ядем.през последните 20 години капиталистите у нас разсипаха всичко начело със спорта
Съгласен съм. Социалистическите страни са много напред в спорта. Например Китай спечелиха най-много златни медали на последната Олимпиада. Да тичаме, а те да стоят на едно място не можем да ги стигнем социалистическите страни.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
3:1 зa Kyба! б този турнир 2 загуби и 1 победа! Е аз смятам,че сме подготвени за световното!!!!
- Captain Stottlemeyer
Botevist_1912 написа:batmanlive написа:едва ли ще имаме шанс срещу социалистическа страна,там се подготвят доста професионално ,а не като тук да се чудем какво да ядем.през последните 20 години капиталистите у нас разсипаха всичко начело със спорта
Съгласен съм. Социалистическите страни са много напред в спорта. Например Китай спечелиха най-много златни медали на последната Олимпиада. Да тичаме, а те да стоят на едно място не можем да ги стигнем социалистическите страни.
А трябва ли, според теб (ама честно) да стигнем т.н. "социалистически страни" ?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Botevist_1912
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Botevist_1912 написа:batmanlive написа:едва ли ще имаме шанс срещу социалистическа страна,там се подготвят доста професионално ,а не като тук да се чудем какво да ядем.през последните 20 години капиталистите у нас разсипаха всичко начело със спорта
А трябва ли, според теб (ама честно) да стигнем т.н. "социалистически страни" ?!Защото и в една Швеция доста време на власт бяха социалистите,и макар че техният социализъм е коренно различен от нашия, все пак им дойде акълът в главата и избраха либералконсерваторите!
Ако ги стигнем социалистическите страни много ще се радвам. Например през социализма България печелеше повече медали на Олимпиади, отколкото през капитализма и сме се класирали 4 поредни пъти на Световно първенство. От 1962 до 1974 България не пропусна нито едно световно първенство по футбол. А сега от 1998 година не сме се класирали на световно първенство. Вече 12 години.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- batmanlive
Captain Stottlemeyer написа:Botevist_1912 написа:batmanlive написа:едва ли ще имаме шанс срещу социалистическа страна,там се подготвят доста професионално ,а не като тук да се чудем какво да ядем.през последните 20 години капиталистите у нас разсипаха всичко начело със спорта
А трябва ли, според теб (ама честно) да стигнем т.н. "социалистически страни" ?!Защото и в една Швеция доста време на власт бяха социалистите,и макар че техният социализъм е коренно различен от нашия, все пак им дойде акълът в главата и избраха либералконсерваторите!
и като им ''дойде'' акъла на шведите какво постигнаха-не отидаха на световното,а Левски им смачка и двата отбора в лига Европа
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
и като им ''дойде'' акъла на шведите какво постигнаха-не отидаха на световното,а Левски им смачка и двата отбора в лига Европа7
Но си живеят по-добре от нас, китайците и кубинците. Дреме им на шведите за ЕКТ и Олимпийски игри - имат си хубав жизнен стандарт и не им пука за дреболии.
Но си живеят по-добре от нас, китайците и кубинците. Дреме им на шведите за ЕКТ и Олимпийски игри - имат си хубав жизнен стандарт и не им пука за дреболии.
- mistreated
- Контакти:
Погледнах статистиката от мача и с просто око се вижда, че абсолютно във всички геймове кубинците ни бият точно с точките си от блок. При положение обаче, че Владо и Виктов изобщо не играха, а Матей само един гейм, то това е напълно нормално. Цецо са го хванали 6 пъти на блок, което е ужасно много. Да не говорим, че без Виктор в центъра и с Братоев посрещач нашия блок е трагичен. За цял мач имаме само 3 блокади. Радва ме, че нашите имат по-добро посрещане от кубинците. Пранди даде шанс на Ананиев в този мач и мисля, че това му беше за последно. Според мен той със сигурност ще остане в България, другият нищо чудно да е Алексиев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
mistreated написа:Погледнах статистиката от мача и с просто око се вижда, че абсолютно във всички геймове кубинците ни бият точно с точките си от блок. При положение обаче, че Владо и Виктов изобщо не играха, а Матей само един гейм, то това е напълно нормално. Цецо са го хванали 6 пъти на блок, което е ужасно много. Да не говорим, че без Виктор в центъра и с Братоев посрещач нашия блок е трагичен. За цял мач имаме само 3 блокади. Радва ме, че нашите имат по-добро посрещане от кубинците. Пранди даде шанс на Ананиев в този мач и мисля, че това му беше за последно. Според мен той със сигурност ще остане в България, другият нищо чудно да е Алексиев.
Дай линк да я видм и ние тая статистика.