Ще може ли да се гледа някъде финалът на младежите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ще може ли да се гледа някъде финалът на младежите?
Дайте линк за мача днес, финалът на европейското за младежи по волейбол България-Русия от 17,30 часа
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Ще може ли да се гледа някъде финалът на младежите?
този го четох до преди малко условията, нещо не е за мен.И да живее БНТ!!!
http://www.gledaisport.com/v-0/4/100/v-50139.html
Мача е от 17:30.Стискаме палци на момчетата.Това което постигнаха е ОГРОМНОГ и мисля,че волейбола окончателно се превърна спорт номер 1 в БГ.Остава да изградим спортната зала в София и да ремонтираме залата във Варна,за да приемем Европейското за мъже и влеем свеж ресурс в този спорт
Мача е от 17:30.Стискаме палци на момчетата.Това което постигнаха е ОГРОМНОГ и мисля,че волейбола окончателно се превърна спорт номер 1 в БГ.Остава да изградим спортната зала в София и да ремонтираме залата във Варна,за да приемем Европейското за мъже и влеем свеж ресурс в този спорт

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- plovdivchanina
- Контакти:
Регистрация в bwin, за да гледаш спорти събития безплатна ли е, защото в bet365 е безплатна. Някой ако знае да каже.

plovdivchanina написа:Регистрация в bwin, за да гледаш спорти събития безплатна ли е, защото в bet365 е безплатна. Някой ако знае да каже.
аз като се регистрирах преди близо 2 години беше безплатна.Мисля че и сега е така

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
plovdivchanina написа:Регистрация в bwin, за да гледаш спорти събития безплатна ли е, защото в bet365 е безплатна. Някой ако знае да каже.
Безплатна е, но доколкото знам за да гледаш на живо искат да си откриеш сметка което е кофти, а на Бета си гледаш само със регистрация без да имаш сметка там, но за съжаление бета няма да го предава те предават Световното по Баскет, но за съжаление не и волейбола