България иска финали в Световната лига през 2012 в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milen_4o0o
Контакти:

България иска финали в Световната лига през 2012 в София

Мнениеот milen_4o0o » 04 авг 2010 11:22

Има голям шанс за 2012, смята президентът на волейбола Данчо Лазаров

България иска да организира финалния турнир в Световната лига по волейбол през 2012 г. За това намекна в ефира на Нова телевизия либерото Теодор Салпаров, а президентът на федерацията Данчо Лазаров го потвърди пред "7 дни спорт".

- Голямата зала в София ще бъде готова през 2011, ние можем да кандидатстваме за домакинство на световни финали, както и на финалите в Световната лига още през 2012. Ще бъде прекрасно за нас, сигурен съм, че атмосферата ще е чудесна, коментира Салпаров.
За потвърждение на информацията потърсихме президента на федерацията инж. Данчо Лазаров.
- През октомври в Лозана се събира Съветът на страните - участнички в Световната лига. Там ще се направи отчет на 21-ото издание и ще се реши кои страни да вземат участие догодина - каза Лазаров. - Тогава ще се избере и домакинът на финалите за 2011. Тъй като залата в София ще бъде построена през лятото на 2011, е по-добре да кандидатстваме за финалите през 2012. Догодина, когато завърши строежът на 4-и километър, ще предоставим всички характеристики в FIVB. Имаме голям шанс да получим подобно домакинство, смята Данчо Лазаров.

Дано да се случи. :!: :!: :!:
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: България иска финали в Световната лига през 2012 в София

Мнениеот vladitol » 04 авг 2010 11:46

идва веднага друг въпрос:Софиянци ще можете ли да напълните залата,както го правихме във Варна ? ;) УСПЕХ !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 авг 2010 12:06

Напълно постижимо.Ако имам възможност ще ходя на всеки мач, дори и на контролите ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 авг 2010 12:17

vladitol написа:идва веднага друг въпрос:Софиянци ще можете ли да напълните залата,както го правихме във Варна ? ;) УСПЕХ !

Въпроса е ,че залата е 2 пъти по-голяма от варненската ,а и срещу Корея не ми се стори да е претъпкано и да няма места!
Все си мисля ,че ще се пълни!

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 04 авг 2010 12:38

Нормално да я поискаме световната лига, нали трябва да почне да се избива тая зала. А дали ще се напълни ... 100%
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 04 авг 2010 12:48

vladitol написа:идва веднага друг въпрос:Софиянци ще можете ли да напълните залата,както го правихме във Варна ? ;) УСПЕХ !

Ще я напълним, даже и на мачове като този с Корея ще има повече отколкото напълнихте Вие тази година и то през летен сезон, когато града Ви е пълен с туристи...
Искам да кажа, че не трябва да се гордеете чак толкова много с посещението на волей мачове. И догодина най-много да играят във Варна и след това довиждане.

Също така искам да кажа, че в неделя минах покрай строящата се зала и останах много изненадан от напредъка на стоежа, трибуните са почти готови и в момента се слага металната конструкция, на която ще лежи покрива!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 авг 2010 12:49

delpi написа:

Ще я напълним, даже и на мачове като този с Корея ще има повече отколкото напълнихте Вие тази година и то през летен сезон, когато града Ви е пълен с туристи...
Искам да кажа, че не трябва да се гордеете чак толкова много с посещението на волей мачове. И догодина най-много да играят във Варна и след това довиждане.

Също така искам да кажа, че в неделя минах покрай строящата се зала и останах много изненадан от напредъка на стоежа, трибуните са почти готови и в момента се слага металната конструкция, на която ще лежи покрива!

Само да вметна ,че доколкото знам ,ще се играе един мач във Варна и един мач в София!

vino4erpec
Контакти:

Мнениеот vino4erpec » 04 авг 2010 12:53

vladitol, какво сте напълнили варненци, бе? Печелившите от игрите на оня лумпен Теди Джорджо бяха все от София и провинцията... Как пък един нямаше от Варна?

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 04 авг 2010 12:56

Софиянци пак се уредихте, с държавни пари бързо се строят нови неща, а ние в Пловдив с нашата зала още доста ще почакаме :idea:

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 04 авг 2010 13:05

Хайде да не се делим на София и Варна, но много добре помня през 90-те, когато лигата се играеше в София за какво ставаше въпрос - полупразна зала почти на всеки мач. А не е като и тогава да нямахме отбор - с Любо Ганев, Димо Тонев и т.н. Една от причините да има някакви празни места с Корея е, че се събраха три домакинства едно след друго, а все пак билетите са си 10 лв. Не всеки може да кихне 60 лв за 3 седмица за волейбол. Нормално в такава ситуация е да се избере Холандия или Бразилия.

Върни се в “Волейбол”