Силвано Пранди: Много съм разочарован

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Силвано Пранди: Много съм разочарован

Мнениеот fearbless » 10 юли 2010 01:24

Националният селекционер на българския волейболен отбор Силвано Пранди заяви след загубата от Бразилия, че е много разочарован.

„Много съм разочарован за цялото волейболно движение в България. Съжалявам за всички мои играчи, които се бориха докрай”, сподели специалистът.

„Дадохме всичко, на което сме способни в този момент. Поздравявам Бразилия и им желая успех на финалите”, добави италианецът.

„Смятам, че за двата месеца до световното първенство можем да подобрим играта си и да сме едно ниво от това на европейското първенство през миналата година”, каза още Силвано Пранди.

Какво иска да каже с това,че е разочарован от цалото волейболно движение в България? Моля някой да ми обясни,защото наистина не го разбирам. : :( Не ми се иска изобщо Пранди да напуска! :cry: За мене е точния,човек не искам да се отказва! :(
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Силвано Пранди: Много съм разочарован

Мнениеот Владо_ЦСКА » 10 юли 2010 01:29

fearbless написа:Много съм разочарован за цялото волейболно движение в България Съжалявам за всички мои играчи, които се бориха докрай”, сподели специалистът.

Какво иска да каже с това,че е разочарован от цалото волейболно движение в България? Моля някой да ми обясни,защото наистина не го разбирам. : :( Не ми се иска изобщо Пранди да напуска! :cry: За мене е точния,човек не искам да се отказва! :(

Ти май не четеш,какво си постнал ???
ЗА ,не ОТ :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 10 юли 2010 01:29

Бързаш,а не четеш....пише "за" , а не "на" ... недей му изкривява думите на човека,като родните журналя.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 юли 2010 01:31

аха е моя грешка сори. Дано продължава да ги води. Сега не искам друг. След време може Радо Стойчев да го замести,но съм чувал,че не иска този пост... незнам колко е вярно.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 юли 2010 01:34

Трийте темата извинявам се просто съм под напрежение и ми е много гадно,че отпаднахме дано няма скандали и караници и дано Пранди не си отиде... извинявам се да пушилката... отивма да полегна лека нощ.

martysun
Контакти:

Мнениеот martysun » 10 юли 2010 03:18

не говоря като някакъв разбирач,но за мен-Казийски не трябваше да играе!че е номер едно-ок,но когато има силите,а ей богу днес ги нямаше!може и да не съм прав,но според мен това беше грешката ни!!!!и цецо игра силно ,и вальо братоев..........................просто Матей нямаше сили---------това е само мое мнение

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 10 юли 2010 09:47

Матей Беше болен и се виждаше че едвам играе.Защо го пусна имаше и други играчи дето могат да забиват, той игра със всички сили, но неможеше щото има здравословни проблеми.И аз съм разочарован, но па айде де трябва да се опраят тия сервиси все аут или мрежата.Имаше тук-таме силни сервиси дето ги убиха Бразилците но не стига траябва постоянно.Знам че напрежението е голямо,щото и аз тренирам или щом си спортист траябва да се оспокоиш и да се забавляваш това не е игра на живот и смърт.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 10 юли 2010 09:56

Защото Пранди е треньор,той избира състава и той разбира повече от всички нас определено(освен ако в форума не пише Шампион на европа и Италия)
И като имаме на предвид че Матей в момента е нещо като Меси на волейбола( каза го италиянски тв коментатор и аз всеки път умирам от кеф като се сетя) и той отсъства в такъв важен мач половината който смятат че не биваше да играе сега щяха да упрекват че не е бил пуснат в игра!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 юли 2010 11:37

drogooo написа:Защото Пранди е треньор,той избира състава и той разбира повече от всички нас определено(освен ако в форума не пише Шампион на европа и Италия)
И като имаме на предвид че Матей в момента е нещо като Меси на волейбола( каза го италиянски тв коментатор и аз всеки път умирам от кеф като се сетя) и той отсъства в такъв важен мач половината който смятат че не биваше да играе сега щяха да упрекват че не е бил пуснат в игра!

Матей два пъти стана волейболист номер 1 в Европа и втори в света след Жиба,само нашите култови журналя не го избраха за спортист на годината нито веднъж :x Знам,че това не е по темата,но просто ме е яд много,че такъв спортист остава недооценен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 юли 2010 12:55

Матей е най-големия !!!Най-добрият ни волейболист за мен (все пак е славистче) :Д
Славия София

Върни се в “Волейбол”