Какво мислите за избранниците на Пранди?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Какво мислите за избранниците на Пранди?!

Мнениеот fearbless » 24 май 2010 21:34

Националният селекционер на България - волейбол мъже Силвано Пранди се контузи на вечерната тренировка в Двореца на културата и спорта във Варна. Учителя, както е познат в Италия бе бутнат от Цветан Соколов, който гонеше една топка при отиграванията. Без да иска обаче европейският шампион с Тренто направи така, че дясната ръка на Пранди да бъде превързана. Веднага след заниманието селекционерът на волейболистите обяви и на кои състезатели ще разчита на мачовете от Световната лига в три поредни седмици.

Италианският специалист изненада с избора си като на поста разпределител, където заместник на титуляра Андрей Жеков ще бъде Георги Братоев. При Диагоналите капитанът на България Владимир Николов ще има за резерва Цветан Соколов, а не Боян Йорданов.

При центровете очаквано изборът е на млади колеги на Христо Цветанов, а при посрещачите въпросителната до последно бе между Методи Ананиев и Александър Симеонов, като отговорът е – играещият в Иран Ананиев.

Вчера Пранди по спешност извика нов национал. Първа тренировка днес проведе шампиона и носител на купата на България с ЦСКА Стоян Самунев, който няма да пътува за Световната лига, а остава на лагер във Варна заедно с още петима свои колеги под наблюдението на помощник треньора Найден Найденов. Край Черно море следващите седмици ще тренират още Боян Йорданов, Иван Станев и Мирослав Градинаров.

Гонг обаче забеляза любопитен факт в хотела на волейболистите ни. Въпреки че все още не се е присъединил към лагера, капитанът Владимир Николов, постоянно напомня на себе си. Незнаен автор е изписал неговото име в четирите асансьора на Грандхотел „Варна”, непосредствено над индикаторите за етажите.

Състав на България за мачовете от световната лига в Бразилия, Корея и Холандия:

Разпределители: Андрей Жеков, Георги Братоев

Цвентрове: Христо Цветанов, Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Тодоров

Посрещачи: Матей Казийски, Тодор Алексиев, Валентин Братоев, Методи Ананиев

Диагонали: Владимир Николов, Цветан Соколов

Либеро – Теодор Салпаров, Владислав Иванов

Мен ме изненадва Георги Братов може би най-много другите според мен са нормални и дано играем силно срещу Бразилия а преди това и срещу Аржентина в 2 приятелски мача и единия с Чили! :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Какво мислите за избранниците на Пранди?!

Мнениеот MaRTo1233 » 24 май 2010 21:44

Ше мачкаме ... Пранди знае какви юноши взима и мислля че ще сме приятна изненада .... дай боже :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 24 май 2010 22:43

Състава, в този момент е оптималния, който има България.

[offtopic]Искам да попитам какво стана с Боян Илиев? Защо не е викан вече в националния ни отбор, според мен беше много добър диагонал с лява ръка :?: :?:[/offtopic]
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

mitaka_032
Контакти:

Мнениеот mitaka_032 » 24 май 2010 22:51

T.Henry14 написа:Състава, в този момент е оптималния, който има България.

[offtopic]Искам да попитам какво стана с Боян Илиев? Защо не е викан вече в националния ни отбор, според мен беше много добър диагонал с лява ръка :?: :?:[/offtopic]

Казва се Боян Йорданов и за да си добър волейболист не ти трябва да мелиш здраво топката само, а и да си добър на сервис. Боянчо вкарва 1 от 5 сервиса ;)

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 24 май 2010 23:35

Аз се чудя защо не взе Николай Пенчев иначе може би само Братоев не му е мястото в национала.
Изображение

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 24 май 2010 23:36

митака много го разбираш волейбола :lol: :lol: :lol: :lol: Братоев тряяше да почакат да отслабне първо, нямаше да е зле Станев да поиграе, тоест да отиде на гостуванията - все пак има по хубав сервис от Братоев :lol: :lol: :lol: :lol: иначе като цяло искам да видя Пенчев дали ще може да се включи в Аржентина или няма да го земат не съм запознат, както и да е трябва малко сработка и се надявам да добри резултати

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 24 май 2010 23:46

mitaka_032 написа:
T.Henry14 написа:Състава, в този момент е оптималния, който има България.

Казва се Боян Йорданов и за да си добър волейболист не ти трябва да мелиш здраво топката само, а и да си добър на сервис. Боянчо вкарва 1 от 5 сервиса ;)

Ами не е това причината.Боян си е достатъчно добър,за да играе за Националния отбор.Просто за пореден път има някаква травма и е казал на Пранди,че не може да вземе участие в тези мачове. ;)

Върни се в “Волейбол”