Пранди или Стоев?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ponko

Пранди или Стоев?!

Мнениеот Ponko » 05 сеп 2009 01:04

На кой симпатизирате повече? Мисля че Пранди е по класният тренер,но нежем да отречем , че и при Стоев имахме успехи. На мен лично ми е гадно за начина по който постъпиха със Марто Стоев... но и Пранди е много добър тренер според мен. Аз и двамата ги уважавам. Но мисля , че колкото по-дълго се задържи Силвано , толкова по-добре... някой знае ли колко години трябва да води националите ни , защото честно казано не съм запознат , а ми се ще да ни е трениор още дълги години.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Пранди или Стоев?!

Мнениеот cska_90 » 05 сеп 2009 01:06

Пранди естествено!!!!!
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 сеп 2009 01:25

cska_90 написа:Пранди естествено!!!!!

+1
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 05 сеп 2009 01:39

ем май договора му е до олимпиадата :roll:
ама неможеш да ги сравняваш
ще си говорим пак в същата тема като стигнем финалната 4ка на европейското, да се надяваме и финал 8-)

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 05 сеп 2009 01:50

Не искам да обиждам Стоев. Той беше голям волейболист, и като треньор ни донесе медал от Световно. И все пак твърдя, че по негово време той и треньорският щаб бяха на много ниско ниво. Ето малко аргументи: Не се залагаше на статиската достатъчно - и като проучване на съперника и като използване на статистиката в реално време, по време на мача. Нещо, което е задължително за съвременен волейболен щаб. Лошо ръководене на двубоите - безкрайно закъснели прекъсвания, когато гейма вече е загубен. Всички вече от години знаем, че прекъсване се взима при 2, максимум 3 поредни точки на противника. По време на прекъсванията нищо по-конструктивно не казваше освен ''Айде, айде...''. Понякога тенденциозно избиране на титуляри и състав. Не малко скандали се случиха по негово време - затова той също носи отгорност. Той трябва да се грижи и за това всичко около отбора да е спокойно.

Що се отнася до Пранди - нещо не разбирам - до скоро всички се скъсвахте да го плюете, сега го издигате до небесата. Моето мнение е такова каквото беше и по време на световната лига - Първо той е доказан специалист на най-високо ниво. С тези волейболисти е длъжен да се представи добре на всяко съзтезание. Това лошо класиране на Световната лига за мен не може да се оправдае дори с медал от Европейското, защото лигата е твърде сериозно съзтезание за да бъде използвано като контроли. Не забравяйте, че имаме още дълъг път до медалите на това първенство.
Аз все пак вярвам, че имаме всички сили и ще стигнем до призово класиране и тогава Пранди заслужено ще си получи похвалите.... но сега още е рано - стъпка по стъпка.

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 05 сеп 2009 02:00

Разлисти броя на 7 дни спорт от петък и ще затвориш този въпрос!!!! П.С. Има интервю със Стоев в което той казва, че ще завършим това Европейско на....................... 8 място!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 сеп 2009 02:01

Пранди е постигнал почти всичко като наставник, а Стоев в момента изучава занаята. ;) Няма база за сравнение.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 сеп 2009 02:18

пранди !!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 05 сеп 2009 03:31

DamonHill всичко точно си казал, освен за глупостите за Световната лига... Да, и аз полудех като ни биха некви японци, ма той човека беше от 2 месеца в България. Не знаеше нищо за нас и искаше да види къде, кво имаме. Е виж го Йосифов, ако бехме с друг треньор щехме да си седим с Краси Стефанов, докато не се пенсионира. Пранди махна и голямата "звезда" Пламен Константинов. Много даде, ма просто му беше времето. Тошко Алексиев го замества страшно. Пък и близнаците Братоеви има много да дават за националите. Верно големи връзкари са и от години ги налагаха е Левски, ма поне станаха добри играчи.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 сеп 2009 08:20

Пранди си е истински професионалист,при Стоев винаги имаше скандали-Владо не ставал,Пламен не бил във форма,Боян не спазвал такт.указания.....Гибона отдавна трябваше да го пенсионират-той даваше повече интервюта и беше избиран 1000 пъти за мъж на годината-отколкото да играе волейбол!! Сега са като истинска машина-има взаимозаменяемост и всеки си знае мястото. :lol: Абе баскетбола и волейбола се усетиха -дано и във футбола -най-после вземат класен чужденец,който да не се влияе от ЦСКА,ЛЕВСКИ,Танев,Пурата,Перуката..... :evil:

Върни се в “Волейбол”