Като гледах мача днес сякаш се стараехме да не победим. Може и толкова да си можем, но сякаш се опитваме да не увеличаваме темпото. Може пък целта е, да се достигне максимална форма за световните квалификации незнам!?
Дано да е така, а и е ясно че не може волейболистите да са на 100% 12 месеца в годината. За жалост поста на разпределителя си остава слабото ни място. Просто Андрей не е постоянен... С едно добро разпределяне ще сме непобедими, а се вижда че се работи и за подобряване на играта в защита, но има още какво да се желае.
Дали волейболистите нарочно не се напрягат?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Дали волейболистите нарочно не се напрягат?
Не може и да се мисли за подобно нещо, повярвай ми! Пред Тази публика - не! Достатъчно я обичат и се нуждаят от Нас, че да искат да ни зарадват. Никаква филисофия не е - отбори падат, отбори губят. Днес шанса не беше на наша страна, определено. Момчетата се напъваха, но просто не се получаваше играта. ЕДНО се моля - утре, 1во да играем за публиката и България, и 2ро - стискам възможно най-силно палци да подхлъзнем руснаците, с това тяхното самочувствие и самоувереност, честно - не мога да ги дишам! 

Този Пранди много ме дразни.Пълен некъдърник
Аз ще се въздържа от коментари, но имам едно на ум за утрешната среща..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
brossy написа:Този Пранди много ме дразни.Пълен некъдърник
Абе , момче , ходи се прегледай ...на Пранди цяла Италия му вика " Професора " , човека гради отбор между опитни и момчета на по 18 години / Соколов, Зарко Иванов и т.н. / . Некадърник си ти.
ЛЕВСКАР до гроб!
- Pro-European
- Контакти:
Напрягат се. В спорта има и загуби.
Всеки играе за място в отбора, за трансфер, за премии - кой ще тръгне да прави интриги!
Пък и волейболистите са интелигентни хора за разлика от футболистите. Не е добре да се генерализира, но IQ-то на последните е най-ниско сред спортистите.
Странни хора сме - ако загубим, значи има конспирация !?
Разпиляване на енергия.
Всеки играе за място в отбора, за трансфер, за премии - кой ще тръгне да прави интриги!
Пък и волейболистите са интелигентни хора за разлика от футболистите. Не е добре да се генерализира, но IQ-то на последните е най-ниско сред спортистите.
Разпиляване на енергия.
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
- Контакти:
Kobra666 написа:brossy написа:Този Пранди много ме дразни.Пълен некъдърник
Абе , момче , ходи се прегледай ...на Пранди цяла италия му вика " професора " , човека гради отбор между Опитни и момчета на по 18 години / Соколов, Зарко Иванов и т.н. / . Некадърник си ти.
Зарко е на 31

brossy написа:Този Пранди много ме дразни.Пълен некъдърник
Абе ти чуваш ли се.Отбор не се прави за 12 мача.Има време.Пък и не играхме зле.Иначе когато бием,всички го хвалят,хвалят и отбора,а когато падаме всички си променят мнението.Така не става

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Преди днешния мач имаха много по-добри шансове за класиране, нищо не е изключено.
-
- Контакти:
Pro-European написа:Напрягат се. В спорта има и загуби.
Разпиляване на енергия.
Това е много важно да се отбележи