Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба
Българският национален отбор по волейбол вече води с 2:0 над лидера в групата-Куба!Успяхме да се наложим съответно с 25:22 и 25:21 с може би най-добрата игра,която показваме от началото на квалификациите!Дано успеем да вземем и третия гейм!Успех!
[center]
[/center]

- Red_champions
Re: Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба
Аз изобщо не следя какво става,защото когато гледам националния по волейбол падаме
.Така че стискам палци,но...няма да гледам де

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
И какво,като бием Куба?След дъжд качулка!
Определено играем супер за сега, но да не се отпускаме защото видяхме какво стана с Куба вчера ...
Masaba написа:И какво,като бием Куба?След дъжд качулка!
Хапцилютно... Можем само да се надяваме да станем най-добър втори отбор, което е малко вероятно.
- Lord of memories
- Контакти:
Lord of memories написа:Дайт да ги бием първо, пък след тва да говорим.
Ми то и да говорим и да не говорим трябва чудо, тия да умрат тотално срещу япония, за да се класираме.
Е тва БГ стил - "Кво като бием Куба?"...
аз ще те питам Кво като няма да се класираме...момчетата пак ни радват...от къде тоя непокрит с нищо максимализъм...кога им построят зала или център да тренират тогава ревете "Кво кат бием"!
аз ще те питам Кво като няма да се класираме...момчетата пак ни радват...от къде тоя непокрит с нищо максимализъм...кога им построят зала или център да тренират тогава ревете "Кво кат бием"!
- Lord of memories
- Контакти:
Corwin написа:Lord of memories написа:Дайт да ги бием първо, пък след тва да говорим.
Ми то и да говорим и да не говорим трябва чудо, тия да умрат тотално срещу япония, за да се класираме.
Което не е толкова трудно гледайки днешния мач...и не е въпроса да се класираме на тъпата Световна лига, а да идем на Европейското и да земем медал, тва тука е обиграване и сменяне на поколенията.
GGMU
Red_champions написа:Аз изобщо не следя какво става,защото когато гледам националния по волейбол падаме![]()
.Така че стискам палци,но...няма да гледам де
![]()
И аз така

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...