Тениска с подписи на националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

proto
Контакти:

Тениска с подписи на националите

Мнениеот proto » 08 юни 2014 18:31

Хора имам едно питане, искам да събера подписите на националите върху една тениска, но въпроса е как става това нещо. Тук гледам сте все запалени фенове, както и аз и затова реших да питам тук. Нямам идея обаче как да станат нещата. Става дума за подарък. То и работата с тениската май не е много лесна, ако се съди от това ,че след около един час ровене в нета стигам до извода, че доста хора са се мъчили страшно за да си намерят екип на България. Все пак обаче това е по-лесната част. Зора е да се съберат някакви подписи. Дали имате някаква идея за това от къде може да се вземат такива или място в мрежата където се продава директно такова неща. Аз не намерих но може и да има, просто да не съм попаднал на такъв сайт. То е ясно, че ще струва и повече пари тениска с подписи и по-на оферта е да си ги събирам сам. Въпросът е кога е най-удобно да се вземат подписи. Ако някой е взимал и е запознат моля да помогне, много ще съм благодарен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тениска с подписи на националите

Мнениеот Tommi » 08 юни 2014 18:42

Няма от къде де си купиш готова, трябва да ги събираш подписите. Като вариант се сещам да знаеш кога и къде са на подготовка или къде се събират и да отидеш. :) Сега са в София в Армеец Арена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 08 юни 2014 19:35

Tommi написа:Няма от къде де си купиш готова, трябва да ги събираш подписите. Като вариант се сещам да знаеш кога и къде са на подготовка или къде се събират и да отидеш. :) Сега са в София в Армеец Арена.

А някой да знае къде ще са на подготовка около мачовете с Русия?

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 08 юни 2014 20:09

Вчера имаше игра с награда в залата - фланелка с подписите на играчите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 08 юни 2014 21:14

локофанатик написа:Вчера имаше игра с награда в залата - фланелка с подписите на играчите.

Така беше, бях там. И от там идеята и за това нещо. Щото тая награда е по-трудно да се спечели от това сам да си я направиш :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2014 21:19

proto написа:
Tommi написа:Няма от къде де си купиш готова, трябва да ги събираш подписите. Като вариант се сещам да знаеш кога и къде са на подготовка или къде се събират и да отидеш. :) Сега са в София в Армеец Арена.

А някой да знае къде ще са на подготовка около мачовете с Русия?

Ако има такава подготовка, може би ще е в зала "Христо Ботев", но не съм сигурен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 юни 2014 21:28

Имаш два варианта. Единият е да ги чакаш пред залата по време или след края на тренировка, ако са в София. Момчетата тренират в зала "Христо Ботев". Другият вариант е да изчакаш след мач. В София ги чакаш отзад на залата ( НЕ откъм шосето, а от другата страна), защото там ги чака автобусът. Обикновено след мач излизат един по един и раздават автографи, снимат се с фенове и т.н. Момчетата не отказват. ;) Виктор Йосифов е малко по-особен, ама и той няма избор :lol: Но няма как, трябва да си събираш автографи един по един. А за тениска (оригинална) не знам откъде можеш да си купиш.

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 08 юни 2014 21:52

TodorT написа:Имаш два варианта. Единият е да ги чакаш пред залата по време или след края на тренировка, ако са в София. Момчетата тренират в зала "Христо Ботев". Другият вариант е да изчакаш след мач. В София ги чакаш отзад на залата ( НЕ откъм шосето, а от другата страна), защото там ги чака автобусът. Обикновено след мач излизат един по един и раздават автографи, снимат се с фенове и т.н. Момчетата не отказват. ;) Виктор Йосифов е малко по-особен, ама и той няма избор :lol: Но няма как, трябва да си събираш автографи един по един. А за тениска (оригинална) не знам откъде можеш да си купиш.

Той един пич разправяше, че бая зор е видял да си вземе тениска от някакви магазини, звънял по федерацията. И това казваше , че ако сме държава на място ще се улесни на макс закупуването на аксесоари. В света се правят много пари от рекламни материали и като имаш пари и искаш да си купиш нещо, трябва да те улеснят на макс за да ти е приятно от покупката която си направил.В противен случай остава една горчивина, че си си скъсал нервите да си намериш оригинален продукт. Да не говорим, че като има мераклия може да му се пробута и чаша да речем на България и подобни неща. ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 юни 2014 22:55

Да, прав си. За съжаление Данчо Лазаров и компания не обръщат внимание на такива работи :oops: Преди няколко години видях доста зор да си взема тениска на националите. Ходих в осифи на Булстрад и т.н., но никъде нямаше ....

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 09 юни 2014 00:18

А някакви идеи от къде може да се купи оригинален екип на наще ?

Върни се в “Волейбол”