България-Япония (коментари, анализи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

България-Япония (коментари, анализи)

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2009 21:02

Не търсете само негативното. Ние тая лига сме я отписали, трябва да се обиграваме. Аз видях и хубави неща. Ся за Градинаров кво да ви кажа, добро е момчето, ама едва ли в дългосрочна перспектива тва е решението. Но не се знае. Трябва някво решение да има, може и той да е, но все пак малко ме съмнява. Константинов ако играе още 1-2 години за тва време трябва да се намери някой негов заместник. В Б-я има много таланти и играчи. Хубавото което видях беше Соколов, дося не го бях гледал, но за мен има бъдеще той. И също така Светозар Иванов мисля че трябва да му се даде повече шанс- 210 е, има сервис добър, блокада, щот е висок и така. И Жеков- стария проблем, но се видя в този мач че Братоев е много далеч да го замести. Но Жеков не виждам кой ще го замести. За Зарев Мартин му даде шанс, но мисля че не беше достатъчен. Та дано да се намери някой. Иначе да Мартин каза че след Олимпиадата ще имаме много проблеми. За мен и атмосферата в отбора не е много добра. Видя се как си подвикват, Казийски ми направи впечатление няколко пъти че репликираше съотборниците.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: България-Япония (коментари, анализи)

Мнениеот smash_the_reds » 21 юни 2009 21:06

Не търсете само негативното. Ние тая лига сме я отписали, трябва да се обиграваме.
ю
Аз като един типичен българин ще пропусна това обиграване.Както и коментара ми за това.Всеки от нас е максималист и не му е приятно да говори за такива позори.Искаме винаги най-доброто и само победи!!!
Изображение Изображение

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 21 юни 2009 21:11

Хареса ми единствено 2рия гейм в който тотално ги надиграхме. Надявам се да играем достойно срещу руснаците въпреки, че моята прогноза е че ще ни отнесат като куцо пиле домат :cry:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2009 21:13

smash_the_reds написа:
Не търсете само негативното. Ние тая лига сме я отписали, трябва да се обиграваме.
ю
Аз като един типичен българин ще пропусна това обиграване.Както и коментара ми за това.Всеки от нас е максималист и не му е приятно да говори за такива позори.Искаме винаги най-доброто и само победи!!!

Не става така! Липсват двамата лидери и стожери в отбора Пламен и Пушката. Те и в психологически план бяха лидери на отбора в тежките моменти. Вижда се че без тях двамата посрещането(Пламен е посрещач) и играта в центъра( Пушката беше лидер сред центровете) не вървят. Като прибавим и неубедителната игра на Жеков от години и назначаването на нов треньор от чужбина, който още не знае много за кво става въпрос, положението става такова, че да стигнем до загуба с Япония. И не на последно място се видя че в отбора пак има сръдни, при няколко положения се видя как момчетата си викат един на друг, а това е недопустимо. В изключително отборен спорт като волейбола трябва да са много по -сплотени
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 юни 2009 21:17

Аз сръдните не ги забелязах.Между кои играчи са?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 21 юни 2009 21:19

аз ще кажа само,че руснаците яко ще ни отнесат,ще берем голям срам,незнам колко ще е това обиграване ама да паднеш от япония като домакин....повече накъде,хм,иначе треньора не е виновен той прави кавото може,пусна ги всичките,но с това разполага човека,сигурно вече е почнал да се замисля къде е попаднал,ами а дано не съм прав,времето ще покаже. :(
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 21 юни 2009 21:26

Направо сме слаби!!!!!С един гейм -не стига?Това е!..... :!:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2009 21:27

smash_the_reds написа:Аз сръдните не ги забелязах.Между кои играчи са?

Салпаров- Алексиев при едно положение

Казииски много мрънкаше
Абе винаги е имало сръдни и ще има, но дано Пранди овладее ситуацияята и внесе ред и дисциплина

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юни 2009 21:40

Боянчо много липсва. Да не говорим за Гибона и Пушката.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 21 юни 2009 21:54

Като говорим, че сега сме се обигравали само се излагаме, ама яко се излагаме. Световната лига е от изключително значение за всеки отбор. Ние все още сме на 4-то място в световната ранклиста и е недопустимо да не играем на върха на възможностите си в лигата.
Миналата година пак по същия начин показахме провинциалното си мислене (за което основна вина имаше Стоев), трябваше да се обиграваме в лигата, да пропуснем финала в Бразилия за да не се уморим, и да мачкаме на олимпиадата. Всички знаем какво се случи. И лигата и олимпиадата бяха спечелени от един и същи отбор - отбор който ние победихме два пъти в групите на лигата.
Не вярвам Пранди да пести сили за европейското, надявам се, че е по-умен от Мартин Стоев. Явно това ни е състоянието в момента. И наистина е много зле, аз гледам волейбол от 94-та и не си спомням да сме падали от Япония. Единственото положително нещо е, че имаме много добри изпълнители, но проблема с разпределителя е чудовищен. Дано някакси изградят отбор тези момчета, има много таланти, но без разпределител просто не мога да си го представя.

Върни се в “Волейбол”