Мартин Стоев - Най-добрият или най-лошият
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мартин Стоев - Най-добрият или най-лошият
Скъпи, журналисти Вие, който изкарахте Мартин Стоев най-некадърният треньор в историята на БГ волейбол,сега искам да се извините на него и неговото семейство.Липсва Ви сега нали?Човека който ревеше като малко дете когато България взе медал от световно първенство,човекът ,който милееше за волейбола,който изживяваше всяка точка на нашите момчета.Беше едва ли не изритан от националният отбор,за да дойде "великият" Пранди и да почнат "световни сили"като Япония да ни бият насред Варна.Мен ме е срам,че една от най-силните наций в света е посредствен отбор.Жалко!
Последна промяна от brossy на 21 юни 2009 20:36, променено общо 1 път.
Re: Мартин Стоев - Най-добрия или най-лошия
Определено не е най-добрият! От отбор за медали, даго класираш м/у 5-8 си е пълен провал!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Определено не е най-добрият! От отбор за медали, даго класираш м/у 5-8 си е пълен провал!
А сега какво стана?
- rebelheartous
- Контакти:
Какво стана? 

brossy написа:hlucho написа:Определено не е най-добрият! От отбор за медали, даго класираш м/у 5-8 си е пълен провал!
А сега какво стана?
Мое мнение, че не става да се носят две дини под мишница! Като си нациолен селекционер се отдаваш изцяло на работата си, а не да водиш и клубен отбор!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
напълно те подкрепям миналите години мачове с отбори като Япония,Аржентина,Китай въобще не ги брояхме за някакво препядствие ,а дойде ден в който ни биха насред Варна 

hlucho написа:brossy написа:hlucho написа:Определено не е най-добрият! От отбор за медали, даго класираш м/у 5-8 си е пълен провал!
А сега какво стана?
Мое мнение, че не става да се носят две дини под мишница! Като си нациолен селекционер се отдаваш изцяло на работата си, а не да водиш и клубен отбор!
Тоя (Пранди) не знае къде се намира. Толкова слаб национален отбор не съм гледал никога.
е то по тая логика и Пранди води и клубен отбор...Само че аз мисля,че много избързваме с крайните оценки.Аз не мисля че Стоев е по-добър тренъор от Пранди,все пак признато име в цял свят.Да Стоев докара отбора до трето място на световно,затова и продължи отбора и на следващия голям форум,който идваше олимпиадата и там беше провал,така че логично идва ред на смяната му.Но нека изчакаме и да видим дали Пранди ще се справи или не.Началото му определено е лошо,но има време да се поправи,ако ли не ,да си ходи
За вас моряци ний живеем...
- rebelheartous
- Контакти:
Авторът на темата знае ли кой е Пранди изобщо? 

rebelheartous написа:Авторът на темата знае ли кой е Пранди изобщо?
Много добре знам кой е Пранди.А ти сигурно никога не си гледал волейбол.