Волейбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Волейбол
Абе някой знае ли какво става с Боян Йорданов , защо го нямаше в мачовете с Куба ,а и не е в групата за мачовете с Япония? Контузен ли е или Пранди не го вика в националния
Re: Волейбол
Чух, че е контузен, но не съм сигурен. И аз искам повече информация. Боян е много добър, но винаги съм мислил, че не е сред двамата ни най-добри диагонали, преди месец даже бях пуснал тема, кой от Боян, Владо и Дани Милушев трябва отпадне.
И все пак, който има повече инфо за Боян нека да го даде.
И все пак, който има повече инфо за Боян нека да го даде.
Има контузия в коляното, която му попречи да ирае срещу Куба и в по-голямата част от гръцкото първенство. За щастие се размина с опрация, но може би няма да успее да се възтанови за да играе в Световна Лига 

Куба с общи години на нападението им-20 ни биха
,но незнам дали сме слаби,но по скоро си връщат силата

-
- Контакти:
Айде нашите да се стягат,защото знам че могат много повече 

Участието ни в Лигата е подготовка за Европейското! И треньора, и играчите го казаха. Но това разбира се, не означава да ни бият като тъпан!
А защо в състава не е Мляков?
MuFc1878 написа:Участието ни в Лигата е подготовка за Европейското! И треньора, и играчите го казаха. Но това разбира се, не означава да ни бият като тъпан!
миналата година лигата беше подготовка за олимпиадата......но не така мислеха американците

нямам подпис...
боян има контузия в рамото, не в коляното другото е вярно, че се размина с операция
Може ли някой да ми каже как свършиха жените втория мач със Сърбия?