България на полуфинал на световното по волейбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- amstel_beer
- Контакти:
България на полуфинал на световното по волейбол
Младежите победиха Аржентина с 3-1 и ще играят на полуфинал 

Re: България на полуфинал на световното по волейбол
Отлична игра на нашите момчета, голямо браво.
- MainEventer
- Контакти:
Дано поне те вземат медал 

Браво на лъвчетата ... айде дано медал 

[center]

[/center]

Няма да е лесно срещу Сърбия на полуфинала с този Атанасиевич, който пощури и мъжете в Дания.
И тука ще сме четвърти! 

Гледах мача и поищурях от кеф ще вземем светоната титла сигурен съм .Олеееееееееееееееее вива Бългафрия ще ги смачкаме

В исторически план волейболните ни младежи носят за България ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА ТИТЛА в колективните спортове. Дано изненадат фаворитите и отново ни зарадват. Дори да не е с титла - но поне медал!!!
БРАВО ЛЪВЧЕТА!!!
БРАВО ЛЪВЧЕТА!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Големи гледах мача играха много добре и след като аржентинците им изравниха нито за миг не им спадна тонуса. Хубаво е, че днеска стигнахме до победа от три възможни случая, след като нещастно загубихме от Армения и изпуснахме Русия, крайно време беше за победа. На хейтърите ще кажа само едно айде кажете ми един спорт, в който България е сред най-добрите 4 в света и при мъжете и при жените хм май няма такъв. Успех на момчетата утре срещу сърбите пък каквото стане и 4-ти да завършат това е голямо постижение. И девойките преди няколко години бяха 4-ти вече на три фронта мъже, девойки и младежи сме в топ 4 на света, а тея дето така и не разбират какво са постигнали по-хубаво хич да не коментират.