Преди 30 минути Братска Русия смачка с 3:2 един от фаворитите в турнира Бразилия и даде очаквана заявка за титлата. Пожелавам успех на руснаците и на финала, дано играем с тях. Пък там който и да бие все ще спечелим.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:
Преди 30 минути Братска Русия смачка с 3:2 един от фаворитите в турнира Бразилия и даде очаквана заявка за титлата. Пожелавам успех на руснаците и на финала, дано играем с тях. Пък там който и да бие все ще спечелим.
В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
КНДР написа:Някой хора не разбраха, че колкото и да се пънат от капиталисти не се обиждам. Те са по-жалки твари и от хлебарките.
Доколкото Русия не виждам кой може, да ги спре даже без Михайлов мачкат конкуренцията. Затова един финал помежду ни и едно второ място не би било лошо за нас. Важно е страните от соц блока, да побеждават и да доказват ежедневно капиталистическите недъзи.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
AndreyBG написа:КНДР написа:Някой хора не разбраха, че колкото и да се пънат от капиталисти не се обиждам. Те са по-жалки твари и от хлебарките.
Доколкото Русия не виждам кой може, да ги спре даже без Михайлов мачкат конкуренцията. Затова един финал помежду ни и едно второ място не би било лошо за нас. Важно е страните от соц блока, да побеждават и да доказват ежедневно капиталистическите недъзи.
И що второ? Ако стигнем до финал с Русия е забранено да бием "братята" ли?
П.С. Интересно ми е какво ти е мнението за Стефан Стамболов и митрополит Киприан?
Атеист написа:В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
Само се чудя, защо не ги махат модераторите - това не мога да разбера.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта