Моля първо модераторите да не ми трият темата. Знам, че не е тук мястото и не трябва да се извършва търговска дейност, но билети за мачовете с Полша НЯМА. Тъй като от доста време вече мачовете се играят в София, заявявам желанието си да си купя билети на "черно" . Моля ако някой от съформуците има билети и няма възможност да посети в някой от дните мачовете да ми пише на лични. идвам и взимам билетите веднага. Естествено не очаквам цената да е същата за която е купил билетите, но и моля да не си мисли, че аз парите ги намирам на улицата...
От Един голям фен на волейбола
Билети за Световната квалификация на 12 и 13 юли във Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: Билети за Световната квалификация на 12 и 13 юли във Варна
Върви на мачовете на жените от Европейската лига! Там поне имаме шанс за трофей. Не може при положение, че отборът е на ниво както мъжете във Варна на мачовете им да има 100 човека, както беше миналата седмица. Дано поне на половина залата се напълни за финалите този уикенд.
Мачовете са в един и същи ден, а билетите не са мач за мач, а за целия ден. Тоест и за жените няма билети.
- Neron
- Контакти:
Аз имам 3 билета но за съжаление не мога да ти помогна. Ще ходим на 13ти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- florentin_petre
- Контакти:
аз търся билети от 3 седмици, за жалост няма били са продадени преди близо 2 месеца как става така, то още не се знаеше за мачовете това не е нормално, аз също търся два билета за 13 ти.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- mistreated
- Контакти:
Виждам, че поляците яко ни подценяват за пореден път. Явно са доста късопаметни и забравят от кого ядоха бой на Олимпиадата. Да не говорим и че сегашната им форма няма нищо общо с миналогодишната.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- bilyaletdinov
- Контакти:
mistreated написа:Виждам, че поляците яко ни подценяват за пореден път. Явно са доста късопаметни и забравят от кого ядоха бой на Олимпиадата. Да не говорим и че сегашната им форма няма нищо общо с миналогодишната.
Затова пак ще ядат гегата

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
На 3-ти като отидох да проверя имаше бележка ,че билети за волейболните мачове няма.Питам аз ,изключително "любезната" и полузадрямала лелка кога са ги пуснали ,а те ми вика "В началото на месеца"Има някаква игра,така че билети на "черно" могат да се намерят в деня на мача. 

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
- MainEventer
- Контакти:
Аз се чудя защо този мач е във Варна. Мачът е много важен, противникът е силен, много хора ще искат да гледат мачовете.
Залата в София щеше да е пълна и да има 12 500. Атмосферата щеше да е по-добра с двойно повече хора.
Залата в София щеше да е пълна и да има 12 500. Атмосферата щеше да е по-добра с двойно повече хора.
Пичове, билетите не бяха "продадени преди 2 месеца", а се пуснаха в продажба преди около 1,5м.
Тези за Варна се продаваха в интернет портал за билети до преди около 10 дни, когато залата се
запълни. След това пуснаха билети за правостоящи, които също свършиха бързо. Не търсете "под
вола, теле" ами просто приемете, че има хиляди "по-болни" волейболни фенове от вас, които са се
поинтересували и купили билетите си навреме. И накрая един призив - не обръщайте темата
на Варна срещу София. Гледам националите и на двете места. И във Варна и в София
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ! И без това ни делят постоянно. Нека бъдем заедно за доброто ни бъдеще!
Тези за Варна се продаваха в интернет портал за билети до преди около 10 дни, когато залата се
запълни. След това пуснаха билети за правостоящи, които също свършиха бързо. Не търсете "под
вола, теле" ами просто приемете, че има хиляди "по-болни" волейболни фенове от вас, които са се
поинтересували и купили билетите си навреме. И накрая един призив - не обръщайте темата
на Варна срещу София. Гледам националите и на двете места. И във Варна и в София
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ! И без това ни делят постоянно. Нека бъдем заедно за доброто ни бъдеще!