България ще е домакин на европейското първенство по волейбол за мъже през 2015 година заедно с Италия, научи Sportal.bg.
Общата кандидатура на България и Италия бе предпочетена пред тази на Финландия и Естония.
В България градове-домакини на Евроволей 2015 ще са София и Пловдив.
Супер!Защо обаче точно с Италия разстоянието не е ли голямо или това няма толкова голямо значение според вас?
България домакин на Евроволей 2015!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: България домакин на Евроволей 2015!
Добра новина!
Ами Италия, защото имаме приятелска връзка с тяхната федерация, през последните години обменяме играчи, треньори, и на практика тази връзка сега ни помогна да спечелим домакинството. Ако например кандидатурите бяха България-Гърция (и за такъв вариант се говореше по едно време), Италия и Финландия-Естония познай дали щяха да ни изберат.
А и разстоянието не мисля че е от кой знае какво значение.
По интересно ми е защо Пловдив, а не Варна. (без да ми се обиждат пловдивчаните)
Ами Италия, защото имаме приятелска връзка с тяхната федерация, през последните години обменяме играчи, треньори, и на практика тази връзка сега ни помогна да спечелим домакинството. Ако например кандидатурите бяха България-Гърция (и за такъв вариант се говореше по едно време), Италия и Финландия-Естония познай дали щяха да ни изберат.

По интересно ми е защо Пловдив, а не Варна. (без да ми се обиждат пловдивчаните)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
doktora25 написа:Добра новина!
Ами Италия, защото имаме приятелска връзка с тяхната федерация, през последните години обменяме играчи, треньори, и на практика тази връзка сега ни помогна да спечелим домакинството. Ако например кандидатурите бяха България-Гърция (и за такъв вариант се говореше по едно време), Италия и Финландия-Естония познай дали щяха да ни изберат.А и разстоянието не мисля че е от кой знае какво значение.
Във Пловдив май се изгражда модерна зала може би заради това!
В Пловдив в момента се строи многофункционална спортна зала с капацитет 8-9000 места, която до края на другата година трябва да е готова най-късно. А ако не се лъжа двореца на спорта във Варна е за 5000. Затова мачовете ще са в София и Пловдив 

Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
Браво! Май това ще е първото ми голямо първенство по какъвто и да е спорт, което ще посетя!
[center]1914[/center]
Отлично.Да е жив и здрав великия Данчо Лазаров.
Браво това е наи голямото първенство което приемаме защото е нужна повече от една зала[с капацитет над 5000*] за разлика от индивидуалните спортове където трябва само една и то с неголям капацитет.Дано държавата завърши и залата в Русе и разшири капацитета на Варненската зала така ще можем сами да приемем европеиско и световно по волеибол и баскетбол[изискванията за които са 4 зали над 5000 едната от които над 7000*].
sandi74 написа:Отлично.Да е жив и здрав великия Данчо Лазаров.
Ти в ред ли си.
- Udoji90
- Контакти:
Прекрасна новина! Дай Боже да сме живи и здрави, че да ходим на мачовете, и дано да имаме силен отбор, тъй като ще бъде добра възможност да вземем медал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Levski4Ever
- Контакти:
Мачове ще има и във Варна:
Три от тях са български - Варна, Пловдив и София, а в Италия срещи ще има в Катания и Месина.